مقاله فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل مرتبط بر آن در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل مرتبط بر آن در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال ۱۳۹۴ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل مرتبط بر آن در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل مرتبط بر آن در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل مرتبط بر آن در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال ۱۳۹۴ :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: در دوران بارداری بدن تحت تأثیر تغییرات فیزیولوژیکی و هورمونی قرار می‌گیرد که منجر به کمردرد می‌شود. زنان باردار به‌واسطه این دردها ناتوان می‌شوند و سلامت آنها تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. مطالعه حاضر با هدف بررسی فراوانی کمردرد در هر یک از سه ماهه‌های بارداری و عوامل تأثیر‌گذار در بروز آن انجام شد.
روش کار: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۹۴ بر روی ۵۱۴ زن باردار که به درمانگاه پره‌ناتال شهید مصطفی خمینی تهران مراجعه کرده بودند، انجام شد. داده‌های مربوط به مطالعه با استفاده از پرسش‌نامه مشخصات فردی مادری و پرسش‌نامه مربوط به ارزیابی وضعیت کمردرد و شدت آن گردآوری شدند. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۱۸) و آزمون‌های کای‌دو، تی‌مستقل و رگرسیون لوجستیک چند‌گانه انجام شد. میزان p‌ کمتر از ۰۵/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: از ۵۱۴ زن باردار، ۳۵۵ نفر (۹/۶۶%) کمردرد داشتند که ۱۰۰ نفر (۰۹/۲۴%) از آنها، قبل از باردار شدن کمردرد داشتند. بیشترین شکایت از کمردرد مربوط به سه ماهه سوم بارداری بود و بین شیوع کمردرد در سه ماهه‌های بارداری اختلاف معناداری وجود داشت (۰۳/۰=p). بر اساس تحلیل رگرسیون لوجستیک چند متغیره، سن مادر، سن حاملگی و مدت ایستادن از عوامل معنی‌دار در بروز کمردرد بودند (۰۵/۰>p). بین شاخص توده‌ بدنی، تعداد حاملگی، تعداد زایمان، روش زایمان و بیهوشی و شغل با کمردرد ارتباط معناداری وجود نداشت (۰۵/۰<p).
نتیجه‌گیری: احتمال بروز کمردرد در حاملگی زیاد است و در مادران جوان و کسانی که زیاد می‌ایستند، بیشتر مشاهده می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.