مقاله تأثیر تمرینات کششی بر شدت درد و تواتر گرفتگی عضلات پا در زنان میان‌سال مبتلا به سندرم متابولیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تمرینات کششی بر شدت درد و تواتر گرفتگی عضلات پا در زنان میان‌سال مبتلا به سندرم متابولیک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تمرینات کششی بر شدت درد و تواتر گرفتگی عضلات پا در زنان میان‌سال مبتلا به سندرم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرینات کششی بر شدت درد و تواتر گرفتگی عضلات پا در زنان میان‌سال مبتلا به سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تمرینات کششی بر شدت درد و تواتر گرفتگی عضلات پا در زنان میان‌سال مبتلا به سندرم متابولیک :

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: گرفتگی عضلات پا با مقادیر بالای گلوکز خون، تری گلیسیرید، فشارخون، چاقی و کاهش HDL در زنان میان­سال در ارتباط است که انقباضات دردناکی را به همراه دارد و منجر به اختلال راه‌رفتن و سلامت فرد می‌شود. ازاین‌رو با توجه به این اختلالات، مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر تمرینات کششی عضلات ساق و همسترینگ بر شدت درد و گرفتگی عضلات پا در زنان مبتلا به سندرم متابولیک انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه نیمه تجربی با طرح پیش‌آزمون-‌پس‌آزمون با گروه کنترل در سال ۱۳۹۴ بر روی ۲۴ نفر از بیماران سندرم متابولیکی شهرستان فومن انجام شد. پس از اندازه‌گیری‌های شاخص‌های سندرم متابولیک و گرفتگی عضلات پا، افراد به روش تصادفی‌سازی ساده به دو گروه تجربی و شاهد تقسیم شدند. برنامه تمرین کششی به مدت ۶ هفته، هفته‌ای ۵ روز و هر روز ۵۰-۴۵ دقیقه انجام شد. شدت و تواتر گرفتگی عضلات توسط مقیاس سنجش بصری بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۰) و آزمون‌های تی همبسته و تحلیلی کوواریانس انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: تمرینات کششی باعث کاهش معنادار شدت و تواتر گرفتگی عضلات پا شد (۰۵/۰>p)؛ این درحالی است که بین دو گروه تغییرات شدت درد معنادار نبود (۰۵/۰<p). همچنین تغییرات شاخص‌های سندرم متابولیک و اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک قبل و بعد از تمرین در گروه تجربی معنی‌دار نبود (۰۵/۰<p).
نتیجه‌گیری: شش هفته تمرینات کششی می‌تواند سطح گرفتگی عضلات پا را تحت تأثیر قرار دهد و در نتیجه در بهبود شاخص‌های گرفتگی عضلات پا (شدت و تواتر) مفید واقع شود. بنابراین بر اساس نتایج به‌دست آمده زنان مبتلا به سندرم متابولیک برای پیشگیری احتمالی از اختلالات گرفتگی عضلات پا و کاهش عوارض ناشی ‌از آن در زندگی روزمره، می‌توانند از تمرینات کششی استفاده کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.