مقاله اثر ۱۰ هفته تمرینات پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-1) در زنان جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر ۱۰ هفته تمرینات پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-1) در زنان جوان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ۱۰ هفته تمرینات پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-1) در زنان جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ۱۰ هفته تمرینات پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-1) در زنان جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ۱۰ هفته تمرینات پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-1) در زنان جوان :

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: تمرینات پلایومتریک (انفجاری) حرکاتی هستند که در آن ها چرخه کشش- کوتاه شدن به کار می­رود و حرکت کشش عضله (برونگرا)، بلافاصله به‌وسیله حرکت کوتاه شدن سریع (درون‌گرا) دنبال می­شود. با توجه به نقش تمرینات پلایومتریک در هیپرتروفی عضلانی و سنتز پروتئین و در نتیجه افزایش عوامل رشد و آمادگی عضلانی، مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر ۱۰ هفته تمرین پلایومتریک بر قدرت عضلانی بالاتنه و پایین تنه، توده بدون چربی و فاکتور رشد شبه انسولین-۱ (IGF-1) در زنان جوان انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه کارآزمایی با تخصیص تصادفی در سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۸ زن جوان ۲۹-۲۰ سال در شهر مشهد انجام شد. زنان جوان داوطلب شرکت در پژوهش به‌طور تصادفی به دو گروه ۱۴ نفره تمرینات انفجاری و کنترل تقسیم شدند. برنامه تمرینی پژوهش حاضر به مدت ۱۰ هفته و هفته‌ای ۳ جلسه اجرا گردید. مدت زمان هر جلسه تمرینی ۶۰-۴۵ دقیقه و شامل ۱۰ دقیقه گرم کردن، ۴۵-۳۰ دقیقه اجرای برنامه تمرینی و ۵ دقیقه سرد کردن و انجام حرکات کششی بود. نمونه‌گیری خونی، آزمون قدرت عضلانی بالا‌تنه و پایین‌تنه، حداکثر اکسیژن مصرفی و ترکیب بدنی در قبل و بعد از دوره تمرینی انجام شد. گروه کنترل در طول مدت تحقیق، هیچ‌گونه برنامه تمرینی انجام ندادند. تجزیه و تحلیل داده­ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۱) و آزمون­های تی‌مستقل و تی وابسته انجام شد. میزان p‌ کمتر از ۰۵/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافته­ها: بر اساس نتایج مطالعه، قدرت عضلانی بالاتنه، پایین‌تنه و حداکثر اکسیژن مصرفی در پایان دوره به‌طور معنی‌داری افزایش یافته بود (۰۵/۰>p)، در حالی که فاکتور رشد شبه‌ انسولین ۱ (IGF-1)، توده بدون چربی، درصد چربی و شاخص توده بدنی از نظر آماری تغییر معنی‌داری نداشت (۰۵/۰<p).
نتیجه‌گیری: برنامه ۱۰ هفته‌ای تمرین پلایومتریک می­تواند باعث افزایش قدرت در عضلات اندام­های بالاتنه و پایین‌تنه و همچنین ظرفیت هوازی زنان جوان گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.