مقاله بررسی تظاهرات بالینی– یافته های آزمایشگاهی و روند حاملگی در شش زن باردار مبتلا به تب هموراژیک کریمه- کنگو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تظاهرات بالینی– یافته های آزمایشگاهی و روند حاملگی در شش زن باردار مبتلا به تب هموراژیک کریمه- کنگو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تظاهرات بالینی– یافته های آزمایشگاهی و روند حاملگی در شش زن باردار مبتلا به تب هموراژیک کریمه- کنگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تظاهرات بالینی– یافته های آزمایشگاهی و روند حاملگی در شش زن باردار مبتلا به تب هموراژیک کریمه- کنگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تظاهرات بالینی– یافته های آزمایشگاهی و روند حاملگی در شش زن باردار مبتلا به تب هموراژیک کریمه- کنگو :

تعداد صفحات :۸

تب هموراژیک کنگو– کریمه بیماری ویروسی حاد و کشنده ای است که توسط ویروسی به نام نایروویروس که از خانواده بانیاویریده است ایجاد می شود. بیماری توسط کنه به انسان منتقل می شود اما از طریق تماس با خون و ترشحات آلوده حیوان نیز احتمال ابتلا وجود دارد. درسالهای اخیر نیز بیماری از ایران گزارش شده است و کانون های آلوده در کشور استان های سیستان و بلوچستان، اصفهان وکرمانشاه و کهکیلویه وبویراحمد بوده است. اکنون این بیماری در استان سیستان وبلوچستان بیماری بومی منطقه تلقی می شود. مطالعات اپیدمیولوژیک متعددی در نقاط مختلف از آن منجمله ایران و سایر کشورها صورت گرفته است. اما هیچ بررسی در زنان باردار مبتلا تا کنون انجام نشده است. ما در این مطالعه علایم بالینی– نتایج آزمایشگاهی و روند حاملگی در ۶ زن باردار مبتلا به تب خون ریزی کریمه- کنگو که طی ۵ سال، بین سالهای ۱۳۸۴-۱۳۷۹در مرکز درمانی بوعلی شهر زاهدان تحت درمان با ریباویرین قرار گرفته بودند مورد بررسی قرار دادیم. تب، سردرد، درد عضلات و خون ریزی از دهان و لثه شایع ترین تظاهر بالینی بود. کاهش تعداد پلاکت، کم خونی و کاهش زمانپروترومبین در تمامی بیماران مشاهده شد. بیماری در۳ نفر منجر به سقط جنین شده بود و در یک مورد مرده زایی مشاهده شد. با توجه به این که بیماری درچهار زن باردار منجر به از دست دادن جنین شد به نظر می رسد احتمال عوارض جنینی در این بیماری بالا بوده و نیاز به مطالعات بیشتری در این زمینه به خصوص در مناطق آندمیک بیماری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.