مقاله آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی :

تعداد صفحات :۲۲

مقدمه: با توجه به نقش تغذیه سالم در سلامت جسم و روان انسان، مطالعه حاضر با هدف بررسی و تبیین آثار تغذیه مادران در دوران بارداری و شیردهی به‌ویژه مصرف کندر، خرما و میوه به بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی انجام شد. روش‌کار: در این پژوهش میان رشته‌ای که بر اساس روش اسنادی انجام شد، جستجو در منابع برای مقالات علمی منتشر شده از سال ۱۹۸۰ تا سال ۲۰۱۶ در پایگاه‌های علمی نظیر Google scholar، PubMed، SIDوScopusصورت گرفت. هم‌چنین با استفاده از نرم‌افزارهای جامع‌التفاسیر و جامع‌الاحادیث نور، تفسیر آیات۵۱ سوره مؤمنون، ۱۷۲ و ۲۳۳ سوره بقره و آیات ۲۵ و ۲۶ سوره مریم و نیز کلمات “اللُبّان”، “الرُّطَب”، “التَّمْر” و “السَّفَرْجَل” در احادیث اهل البیت (ع) جستجو شد و آثار مصرف کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی مادران بر سلامت ذهن، خُلق و رفتار کودک بررسی و تبیین شد. یافته‌ها: بر اساس متون اسلامی، در دوران بارداری خوردن میوه به بر هوش، شجاعت و شخصیت کودک؛ خوردن کندر بر هوشمندی، دلیری و خوش‌خلقی و نیز خوردن خرما بر بردباری فرزند می‌افزاید. در پژوهش‌های علمی نیز اثر ضدافسردگی میوه به و آثار ذهنی و روانی ترکیبات آن و تأثیر کندر در افزایش حافظه و تمرکز و کاهش افسردگی و اضطراب و نیز نقش ترکیبات غذایی خرما در کاهش و از بین بردن خستگی، افسردگی و بدخلقی مشخص شده است. همچنان‌که نوع تغذیه مادر در ترکیبات شیر وی و در نتیجه رشد هوش، آرامش، اعتماد به نفس، اخلاق و رفتار مطلوب کودک اثرگذار است. نتیجه‌گیری: خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی، افزون بر آثار مثبت بر جسم کودک، در شخصیت، هوش، اخلاق و رفتار وی نقش مطلوبی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.