مقاله مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و عضلات کف لگن بر شدت کمردرد دوران بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و عضلات کف لگن بر شدت کمردرد دوران بارداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و عضلات کف لگن بر شدت کمردرد دوران بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و عضلات کف لگن بر شدت کمردرد دوران بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و عضلات کف لگن بر شدت کمردرد دوران بارداری :

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: کمردرد، یکی از شایع‌ترین اختلالات اسکلتی – عضلانی است که اکثر زنان آن را برای اولین بار در دوران بارداری تجربه می‌کنند. کمردرد در دوران بارداری می‌تواند باعث ناتوانی و یا کاهش کیفیت زندگی زنان باردار شود. تمرینات ورزشی، یکی از گزینه‌های درمان و پیشگیری از کمردرد طی دوران بارداری است که به نظر می‌رسد محدودیت‌ها و عوارض سایر روش‌های درمانی را نداشته باشد. مطالعه حاضر با هدف مقایسه تأثیر ۱۲ هفته تمرین بادی بالانس و کگل بر شدت کمردرد دوران بارداری انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه نیمه تجربی در سال ۱۳۹۴ بر روی ۶۰ زن نخست باردار مبتلا به کمردرد بارداری انجام شد. شرکت کننده‌ها در چهار گروه ۱۵ نفری: تمرین بادی­بالانس، تمرین کگل، ترکیب بادی­بالانس-کگل و گروه کنترل قرار گرفتند و به مدت ۱۲ هفته تمرینات را انجام دادند. ابزار گردآوری داده­ها، مقیاس ۱۰ نمره‌ای دیداری درد (VAS) بود که نمره درد بیمار قبل از انجام تمرینات و در ماه آخر بارداری ثبت می‌شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم­افزار آماری SPSS (نسخه ۱۶) و آزمون­های آماری کولموگروف اسمیرنوف، تی زوجی و آنووا انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته­ها: در پایان مداخله، میانگین کمردرد بارداری در گروه بادی بالانس و تمرین ترکیبی کاهش معنا‌داری داشت (۰۵/۰>p)، میانگین کمردرد بارداری گروه کگل، هرچند بعد از تمرین کاهش داشت، اما از نظر آماری معنی‌دار نبود (۱۳۸/۰=p). میانگین کمردرد بارداری گروه کنترل نیز افزایش معناداری داشت (۰۰۰۱/۰=p). بین تأثیر تمرینات کگل و ترکیب بادی­بالانس-کگل بر کمردرد بارداری تفاوت معناداری وجود داشت (۰۰۶/۰=p). همچنین ۱۲ هفته تمرین بادی­بالانس، تمرین کگل و ترکیب بادی­بالانس-کگل بر کاهش شدت کمردرد دوران بارداری تأثیر معناداری داشت (۰۰۰۱/۰=p).
نتیجه­گیری: پروتکل تمرینی بر پایه بادی­بالانس و کگل باعث بهبود کمردرد دوران بارداری می‌شود، ولی تمرین بادی بالانس باعث کاهش بیشتر کمردرد بارداری می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.