مقاله ارتباط رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان در زنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتباط رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان در زنان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان در زنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان در زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان در زنان :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: بر اساس نظر سازمان جهانی بهداشت، افسردگی دومین بیماری بعد از بیماری‌های ایسکمیک قلبی تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود و افسردگی بعد از زایمان نیز به عنوان یک دوره‌ای از افسردگی ماژور اثرات زیانباری بر سلامت مادر و نوزاد و حتی کل خانواده برجای می‌گذارد،لذامطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط و سهم هر یک از فاکتورهای دریافتی از طریق رژیم غذایی با افسردگی پس از زایمان انجام شد. روش کار: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۹۳ بر روی ۹۵ زن زایمان کرده در ۸ هفته پس از زایمان در مراکز بهداشتی شهر تبریز انجام گرفت. ابزار گردآوری داده‌ها در این مطالعه، فرم مشخصات فردی اجتماعی و مامایی، پرسشنامه افسردگی ادینبورگ و پرسشنامه یادآمد غذایی ۲۴ ساعته که در طی سه روز که شامل یک روز تعطیل و دو روز غیر تعطیل بود، توسط افراد تکمیل شد و از این سه روز میانگین گرفته شد. کسب نمره‌ ۱۲ و بالاتر به منزله‌ افسردگی مادران بود. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۰) انجام شد. همچنین جهت بررسی ارتباط رژیم غذایی و افسردگی و تعیین میزان سهم هر یک از این فاکتورها در ایجاد افسردگی از تحلیل شبکه های عصبی استفاده شد. یافته ها: میانگین نمره مقیاس افسردگی ۴/۴±1/7 بود. در مجموع ۸۳ زن (۴/۸۷%) از مادران نمره ادینبورگ پایین‌تر از ۱۲ داشتند. بر اساس تحلیل شبکه های عصبی، اسید چرب امگا-۳ (۲۵%)، کلسترول (۳۲%)، اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه (۳۶%) و اسید چرب امگا-۶ (۴۲%) کم‌ترین سهم را در افزایش نمره افسردگی ادینبورگ به نسبت روی (۶۱%)، منیزیم (۷۸%) و چربی اشباع شده (۹۰%) داشتند. نتیجه گیری: با توجه به اینکه فاکتورهای دریافتی از قبیل امگا-۳، کلسترول، اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه و امگا-۶ کم‌ترین سهم را در افزایش نمره افسردگی پس از زایمان دارند، می‌توان گفت یک نوع حالت حفاظتی در برابر افزایش نمره ادینبورگ را ایفا می کنند و می‌توانند در رژیم غذایی افراد پیشنهاد شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.