مقاله اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: سندرم تخمدان پلی کیستیک شایع ترین بیماری غدد درون ریز در زنان سنین باروری می باشد که این افراد در معرض خطر بروز زودرس بیماری های قلبی عروقی قرار دارند. مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا-۳ بر سطوح لیپیدهای سرم و شاخص های استرس اکسیداتیو شامل مالون دی آلدئید و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک انجام شد.
روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور در سال ۱۳۹۰ بر روی ۶۴ بیمار مبتلا به سندوم تخمدان پلی کیستیک انجام شد. افراد به طور تصادفی در دو گروه دریافت کننده اسیدهای چرب امگا-۳ (۳۲ نفر) و دارونما (۳۲ نفر) قرار گرفتند. افراد گروه اسیدهای چرب امگا-۳ به مدت ۸ هفته روزانه ۴ گرم اسیدهای چرب امگا-۳ و گروه دارونما به مدت مشابه، دارونما دریافت کردند. اندازه گیری های تن سنجی و بیوشیمیایی و ارزیابی دریافت غذایی از طریق پرسشنامه یادآمد غذایی ۲۴ ساعته و نرم افزار Nutritionist (نسخه ۴) در ابتدا و انتهای مطالعه صورت گرفت. داده ها پس از گردآوری با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۵/۱۱) و تست های آماری تی مستقل، تی زوجی و آنالیز کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقادیر p کمتر از ۰۵/۰ معنی دار در نظر گرفته شد.
یافته ها: اسیدهای چرب امگا-۳ باعث کاهش معنی داری در سطح سرمی کلسترول تام (۰۰۱/۰>p)، تری گلیسیرید (۰۲۴/۰=p)، لیپو پروتئین با چگالی پایین (۰۰۱/۰>p) و مالون دی آلدئید (۰۱/۰=p) و افزایش معنی داری در سطح لیپو پروتئین با چگالی بالا (۰۱۸/۰=p) در انتهای مطالعه نسبت به مقادیر پایه شد. کاهش در سطح سرمی کلسترول تام، لیپو پروتئین با چگالی پایین و مالون دی آلدئید در گروه اسیدهای چرب امگا-۳ نسبت به گروه دارونما معنی دار بود (به ترتیب ۰۰۲/۰=p=0/007، p=0/003 ،p). در هیچ یک از گروه ها تغییر معنی داری در ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم مشاهده نشد (۰۵/۰<p).
نتیجه گیری: اسیدهای چرب امگا-۳ اثرات مطلوبی بر سطوح لیپیدهای سرم و پراکسیداسیون لیپیدی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.