مقاله اثر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی روی برخی از شاخص‌های التهابی و استقامت قلبی- تنفسی زنان یائسه غیرفعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی روی برخی از شاخص‌های التهابی و استقامت قلبی- تنفسی زنان یائسه غیرفعال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی روی برخی از شاخص‌های التهابی و استقامت قلبی- تنفسی زنان یائسه غیرفعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی روی برخی از شاخص‌های التهابی و استقامت قلبی- تنفسی زنان یائسه غیرفعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی روی برخی از شاخص‌های التهابی و استقامت قلبی- تنفسی زنان یائسه غیرفعال :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه:شاخص­های التهابی خون به عنوان پیشگویی کننده بیماری­های قلبی- عروقی و نیز تشدید کننده عوامل خطرزا، حائز اهمیت است. فعالیت جسمانی به عنوان راهبردی در جهت کاهش خطر التهاب و بیماری مزمن، به خوبی شناخته شده است، اما اثرات تمرینات استقامتی- مقاومتی بر این شاخص‌ها تا حدود زیادی ناشناخته مانده است، لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر هشت هفته تمرین استقامتی- مقاومتی (ترکیبی) بر شاخص­های التهابی زنان یائسه انجام گرفت. روش‌کار: این مطالعه کاربردی و نیمه تجربی از دی تا اسفند سال ۱۳۹۴ بر روی ۲۲ زن یائسه در استان گیلان انجام شد. افراد به صورت تصادفی در دو گروه تجربی و شاهد قرار گرفتند. گروه تجربی، به مدت ۸ هفته، هر هفته ۳ جلسه و هر جلسه به مدت ۹۰ دقیقه، تمرینات ورزشی را انجام دادند. تمرینات هوازی با شدت ۵۰% ضربان قلب هدف و تمرینات مقاومتی نیز با شدت ۵۰% حداکثر یک تکرار بیشینه شروع و در جلسات پایانی به ۸۰% افزایش یافت. متغیرهای التهابی شامل IL-6، TNFα و hs-CRP و استقامت قلبی تنفسی قبل و بعد از ۸ هفته تمرین اندازه‌گیری شد. تجزیه و تحلیل داده­ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۲) و آزمون‌های تی زوجی و تی مستقل انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد. یافته‌ها: نتایج نشان داد که ۸ هفته تمرین ترکیبی اگرچه بر سطوح سرمی TNFα تأثیری نداشت، اما باعث کاهش معنی‌دار سطوح hs-CRP به همراه IL-6 و افزایش استقامت قلبی تنفسی پس از مداخله تمرین شد (۰۰۱/۰=p). نتیجه‌گیری: تمرین ترکیبی با کاهش hs-CRP همراه با IL-6 و نیز بهبود استقامت قلبی تنفسی می‌تواند در پیشگیری از بیماری­های قلبی- عروقی مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.