مقاله تأثیر تمرین هوازی و مصرف کورکومین بر علائم بالینی و سطوح سرمی هورمون‌های جنسی در زنان ۳۵-۱۸ سال مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تمرین هوازی و مصرف کورکومین بر علائم بالینی و سطوح سرمی هورمون‌های جنسی در زنان ۳۵-۱۸ سال مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تمرین هوازی و مصرف کورکومین بر علائم بالینی و سطوح سرمی هورمون‌های جنسی در زنان ۳۵-۱۸ سال مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرین هوازی و مصرف کورکومین بر علائم بالینی و سطوح سرمی هورمون‌های جنسی در زنان ۳۵-۱۸ سال مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تمرین هوازی و مصرف کورکومین بر علائم بالینی و سطوح سرمی هورمون‌های جنسی در زنان ۳۵-۱۸ سال مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: سندرم پیش از قاعدگی (PMS)در فاز لوتئال سیکل قاعدگی رخ داده و از شدت کافی برای تداخل با جنبه‌های معمول زندگی برخوردار می‌باشد. استفاده از تمرین هوازی و داروهای گیاهی، از راه‌های مؤثر برای درمان PMS می‌باشند. مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر ورزش هوازی و مصرف کورکومین بر ادم و سطوح هورمون‌های استروژن و پروژسترون در افراد مبتلا به PMS انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور در سال ۱۳۹۵ بر روی ۴۰ نفر از زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی در تبریز انجام شد. افراد به ۴ گروه تمرین، کورکومین، تمرین + کورکومین و دارونما تقسیم شدند. گروه‌های تمرینی به مدت ۸ هفته و هفته‌ای ۳ جلسه به انجام تمرینات ایروبیک پرداختند و سایر گروه‌ها از ۷ روز مانده به عادت ماهانه تا ۳ روز اول، روزانه ۲ عدد کپسول حاوی ۱۰۰ میلی‌گرم کورکومین و یا دارونما مصرف کردند. تشخیص سندرم به‌صورت آینده‌نگر و با استفاده از پرسشنامه دیکرسون صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS‌ (نسخه ۲۱) و آزمون­های آماریتوصیفیواستنباطی انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵‏/0 معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: تمرین، کورکومین و ترکیب آن دو، اثر معنی‌داری بر ادم ناشی از سندرم پیش از قاعدگی نداشتند (۰۵‏/0<p)، اما موجب کاهش معنی‌دار در علائم جسمانی ناشی از سندرم پیش از قاعدگی شدند (۰۵‏/0>p). بهبود علائم رفتاری ناشی از سندرم پیش از قاعدگی، تنها در گروه تمرین و گروه تمرین به همراه کورکومین مشاهده شد (۲/۰=p). علائم خلقی سندرم پیش از قاعدگی در هر سه گروه مورد مطالعه نسبت به قبل و پس از مداخله بهبود نشان داد (۰۵‏/0>p). همچنین هیچ‌کدام از مداخلات تغییر معنی‌داری را در میزان پروژسترون سرم ایجاد نکردند(۰۵‏/0<p)، ولی میزان استروژن سرم در هر ۳ گروه کاهش معنی‌داری یافت(۰۵‏/0>p).
نتیجه‌گیری: تمرین هوازی و مکمل کورکومین هر دو بر علائم و هورمون‌های سندرم پیش از قاعدگی تأثیر‌گذار می‌باشد، ولی نشانگان سندرم پیش از قاعدگی به یک اندازه تحت تأثیر این دو مداخله قرار نمی‌گیرند. لذا توصیه می­شود جهت کسب نتیجه بهتر از ترکیب تمرین هوازی و کورکومین در زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.