مقاله درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی در زنان نخست­زای مراجعه کننده به بیمارستان­های شهر تهران: مطالعه طولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی در زنان نخست­زای مراجعه کننده به بیمارستان­های شهر تهران: مطالعه طولی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی در زنان نخست­زای مراجعه کننده به بیمارستان­های شهر تهران: مطالعه طولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی در زنان نخست­زای مراجعه کننده به بیمارستان­های شهر تهران: مطالعه طولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی در زنان نخست­زای مراجعه کننده به بیمارستان­های شهر تهران: مطالعه طولی :

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: اپی‌زیاتومی از شایع‌ترین اعمال در زنان است، اما بهترین تکنیک اپی زیاتومی و منافع بالینی آن تا حد زیادی ناشناخته مانده است. هدف این مطالعه تعیین فراوانی درد پایدار پرینه بعد از اپی زیاتومی و عوامل مرتبط با آن بود.

روش کار: ااین مطالعه طولی گذشته‌نگر روی۵۱۰ خانم نخست‌زای به روش واژینال، که به ده مرکز آموزشی شهر تهران مراجعه کرده بودند و به روش نمونه گیری آسان و در دسترس انتخاب شده بودند، در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۸ انجام شد. درد پرینه در روزهای ۱۰،۱ و۴۰ بعد از زایمان مورد بررسی قرار گرفت. عوامل مرتبط شامل سن، شاخص توده بدن، وزن نوزاد، جنس نوزاد، تعداد استریا، طول مرحله اول و دوم زایمان و نوع اپی زیاتومی نیز ثبت شد. داده‌ها به روش مصاحبه جمع‌آوری و با نرم‌افزار SPSS(نسخه ۵/۱۱) و آزمون های کای دو، تی مستقل و من ویتنی تحلیل شد.

یافته‌ها: فراوانی درد پرینه در روز اول ۴/۹۶%، روز دهم ۶۳% و در روز ۴۰ بعد از زایمان ۲۵% به دست آمد. درد پرینه در روز اول (۰۰۱/۰=p) و روز دهم (۰۰۱/۰=p) با سن مادر ارتباط داشت. تعداد استریا در روز اول بعد از زایمان با درد پرینه ارتباط معنی دار داشت (۰۰۱/۰=p). همچنین درد پرینه بعد از ۴۰ روز با طول مرحله اول زایمان ارتباط معنی‌دار داشت (۰۰۲/۰=p).

نتیجه‌گیری: فراوانی درد پرینه در سه مقطع زمانی بعد از زایمان با مطالعات مشابه خارجی همخوانی دارد. تعداد استریا و طول مرحله اول زایمان فاکتورهای موثری بر درد پرینه هستند که نیاز به مطالعه بیشتری در مورد آنها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.