مقاله بررسی توافق بایت‏وینگ داخل دهانی دیجیتال و سوپربایت‏وینگ در تشخیص پوسیدگی‏های پروگزیمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی توافق بایت‏وینگ داخل دهانی دیجیتال و سوپربایت‏وینگ در تشخیص پوسیدگی‏های پروگزیمالی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توافق بایت‏وینگ داخل دهانی دیجیتال و سوپربایت‏وینگ در تشخیص پوسیدگی‏های پروگزیمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توافق بایت‏وینگ داخل دهانی دیجیتال و سوپربایت‏وینگ در تشخیص پوسیدگی‏های پروگزیمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توافق بایت‏وینگ داخل دهانی دیجیتال و سوپربایت‏وینگ در تشخیص پوسیدگی‏های پروگزیمالی :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: یکی از تحولات در رادیولوژی، پردازش و تهیه تصاویر رادیوگرافی با سیستم (Computed radiography) CR می‏باشد. یکی از قابلیت‏های مورد استفاده رایج در این سیستم امکان تهیه تصاویر سوپربایت‏وینگ (Bite-wing)Super BW از تصاویر پانورامیک دیجیتال است. لذا با در نظر گرفتن مزایای این سیستم نظیر Edge enhancement بر آن شدیم که توافق این نوع BW را با BW دیجیتال داخل دهانی تهیه شده با سیستم PSP (Phosphor Storage Plate) در تشخیص پوسیدگی پروگزیمال مورد بررسی قرار دهیم.
مواد و روش‏ها: در این مطالعه، تعداد ۴۰ بیمار را که دارای BW دیجیتال دو طرف تهیه شده با سنسور داخل دهانی PSP (Digora Optime) و رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال (CR) تهیه شده با کاست حاوی صفحات فسفری از نوع کونیکا مینولتا ((Konica Minolta بودند، انتخاب گردیدند. ابتدا از تصاویر دیجیتال این بیماران دو Super BW تهیه گردید و سپس دو مشاهده‏گر مختلف تصاویر BW و Super BW را جداگانه از نظر وجود پوسیدگی پروگزیمال ارزیابی کردند و توافق دو تکنیک برای هر کدام از دو مشاهده‏گر و توافق بین آنها با آزمون توافق کاپا مورد بررسی قرار گرفت.
یافته‏ها: پس از بررسی داده‏ها مشخص گردید که توافق مشاهده‏گر اول و دوم در تشخیص پوسیدگی در حد متوسط بود (۴۵۴/۰ و ۴۲۱/۰). توافق ضعیفی در رابطه باتشخیص پوسیدگی دندان‏های پره‏مولر و توافق متوسطی در رابطه با دندان‏های مولر بین مشاهده‏گر اول و دوم وجود داشت. تفاوت بین مشاهده‏گرها برای هر دو تکنیک خوب بود (۶۶۴/۰ و ۶۲۶/۰).
نتیجه‌گیری: از آنجا که در این مطالعه، دو مشاهده‏گر توافق خوبی را در مورد هر دو تکنیک داشتند ولی در زمینه تشخیص پوسیدگی در دو تکنیکتصویربرداری توافق متوسط وجود داشت، لذا به کارگیری تکنیک Super BW به جای تکنیک BW دیجیتال داخل دهانی مناسب نمی‏باشد؛ همچنان بکارگیری BW داخل دهانی در تشخیص پوسیدگی ترجیح داده می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.