مقاله بررسی مقایسه¬ای مقاومت به شکست دو نوع کوپینگ سرامیکی آلومینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقایسه¬ای مقاومت به شکست دو نوع کوپینگ سرامیکی آلومینا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه¬ای مقاومت به شکست دو نوع کوپینگ سرامیکی آلومینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه¬ای مقاومت به شکست دو نوع کوپینگ سرامیکی آلومینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه¬ای مقاومت به شکست دو نوع کوپینگ سرامیکی آلومینا :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: سرامیک‌ها با وجود زیبایی مطلوب و استحکام در مقابل فشار، به صورت ذاتی شکننده بوده و در برابر استرس‌های کششی و چرخشی ضعیف می‌باشند. In-Ceram Alumina نوعی سرامیک تقویت شده با آلومینا می‌باشد که به عنوان ماده کور رستوریشن‏ها به کار می‌رود. سیستم سرامیکی Turkom-Cera ساخته شده از آلومینا با خلوص بالا، از یک روش ساده جهت ساخت رستوریشن‌ها بهره می‌برد. هدف از این مطالعه بررسی مقاومت به شکست کوپینگ‏های ساخته شده توسط این دو سیستم بود.
مواد و روش ها: برای انجام طرح، ۴۰ نمونه دای برنجی ساخته و به دو گروه ۲۰تایی تقسیم ‌شد. برای ساخت کوپینگ‌ها، از دای‌های برنجی قالبگیری شده و دای‏های گچی تهیه گردید. مطابق دستورالعمل کارخانه‏های سازنده، برای هر یک از دو سیستم مورد بررسی Turkom-Cera و In-Ceram Alumina، ۲۰ عدد کوپینگ سرامیکی ساخته و بر روی دای‌های مخصوص خود سمان شده و به مدت یک هفته در رطوبت ۱۰۰% نگهداری شدند. سپس برای انجام تست Load to fracture در دستگاه Universal testing machine قرار گرفته و نیرو با سرعت mm/min 5/0 بر آنها وارد شده و نیروی وارده در زمان شکست هر نمونه توسط دستگاه ثبت ‌گردید. پس از جمع آوری داده ها، از آزمون t-test جهت آنالیز آماری استفاده گردید.
یافته‏ها: میانگین نیروی لازم برای شکستن کوپینگ‏های Turkom-Cera برابر با ۴۸۴±1273 نیوتن و برای کوپینگ‏های In-Ceram Alumina برابر با ۳/۲۱۸±1079 نیوتن بود. بیشترین و کمترین نیروی ثبت شده برای گروه اول به ترتیب ۲۴۹۰ نیوتن و ۵۳۰ نیوتن بود، در حالی که این اعداد برای گروه دوم به ترتیب برابر با ۱۴۹۰ نیوتن و ۷۱۴ نیوتن ثبت شد. بر اساس آنالیز t-test با در نظر گرفتن ۰۵/0P< تفاوت معنی داری بین دو گروه یافت نشد.
نتیجه گیری: با توجه به آمار مشابه از نظر آماری برای هر دو گروه، می‏توان مقاومت به شکست کوپینگ‏های سرامیکی Turkom-Cera را قابل مقایسه با In-Ceram Alumina در نظر گرفته و در نتیجه طیف گسترده ای از موارد تجویز را برای این سیستم انتظار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.