مقاله بررسی کارایی نانولوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات درخت خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کارایی نانولوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات درخت خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی نانولوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات درخت خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی نانولوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات درخت خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی نانولوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات درخت خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: یکی از مصارف مهم مواد رنگی در صنعت نساجی است که حدود ۷۵ درصد مواد رنگی تولید شده در جهان در رنگرزی کالاهای نساجی، چرم و کاغذ به کار می‌رود. رنگ‌ها به دلیل ساختار پیچیده‌ اغلب پایدار و مقاوم به تجزیه بیولوژیک بوده و سمی، سرطان‌زا و جهش‌زا و می‌توانند باعث آلرژی و مشکلات پوستی در انسان شوند. این مطالعه با هدف بررسی کارایی نانو لوله کربن چند جداره و خاکستر خرما در حذف رنگ از فاضلاب نساجی بافت بلوچ شهرستان ایرانشهر در سال ۱۳۹۱ انجام شد.
مواد و روش ها : این مطالعه یک پژوهش کاربردی است که به صورت تجربی بر روی فاضلاب نساجی با غلظت رنگ ۲۰ میلی‌گرم در لیتر انجام و اثر متغیرهای غلظت نانو لوله کربن چند جداره و خاکستر حاصل از زائدات خرما، زمان‌های ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰دقیقه وpH های ۳، ۵ ،۷، ۹ و ۱۱ بر کارایی حذف رنگ بررسی شد. غلظت رنگ در نمونه‌های مختلف با استفاده از اسپکتروفتومتر در طول موج ۵۲۵ نانومتر قرائت شد.
یافته ها : مقادیر حذف رنگ با جاذب نانو لوله کربن چند جداره در pHهای ۳، ۵، ۷، ۹، و ۱۱ برای غلظت رنگ ۲۰ میلی‌گرم در لیتر و ۰۵/۰ گرم در لیتر نانو لوله کربن در زمان ۱۸۰ دقیقه به ترتیب ۵/۸۵، ۴/۹۳، ۴/۸۸، ۳/۸۱ و ۳/۷۵ درصد و برای جاذب خاکستر خرما در زمان‌های مذکور به ترتیب ۸۸، ۸/۹۲، ۹۶، ۲/۹۲ و ۷/۸۸ درصد بدست آمد. همچنین میزان جذب رنگ توسط نانو لوله کربن چند جداره به ترتیب ۱۷۱۰، ۱۸۶۸، ۱۷۶۹، ۱۶۲۶، ۱۵۰۶ میلی‌گرم در گرم جاذب و برای خاکستر خرما ۱۷۶۳، ۱۸۵۷، ۱۹۲۱، ۱۸۴۴ و ۱۷۷۵ میلی‌گرم در گرم جاذب بودت. ایزوترم جذب برای دو جاذب منطبق با مدل لانگمیر (۸۷۶/۰ R2= نانو لوله کربن چند جداره و۹۸۰/0R2= خاکستر خرما ) بود . بیشترین مقدار حذف COD جاذب نانو لوله کربن چند جداره در pH=5، غلظت جاذب ۰۵/۰ و زمان تماس ۱۸۰ دقیقه ۴/۷۳ درصد و برای خاکستر خرما در pH=7 و غلظت جاذب ۰۵/۰ و زمان تماس ۱۸۰ دقیقه ۶/۷۰ درصد بدست آمد.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج بدست آمده میزان حذف رنگ از فاضلاب نساجی با افزایش زمان واکنش، جرم جاذب افزایش می‌یابد و همچنین میزان حذف رنگ و حذف COD توسط نانو لوله کربن چند جداره و خاکستر خرمادر حد مطلوبی بوده ولی کارایی نانو لوله کربن چند جداره در pH اسیدی و کارایی خاکستر خرما در pHخنثی بیشتر می‌باشد. به نظر می رسد با توجه به فراوانی زائدات خرما، استفاده از خاکستر خرما در حذف آلاینده‌های زیست محیطی مقرون به صرفه‌تر است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.