مقاله بررسی مهم‌ترین عوامل مؤثر بر غلظت ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون (PM10) با استفاده از رگرسیون مؤلفه‌های اصلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مهم‌ترین عوامل مؤثر بر غلظت ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون (PM10) با استفاده از رگرسیون مؤلفه‌های اصلی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مهم‌ترین عوامل مؤثر بر غلظت ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون (PM10) با استفاده از رگرسیون مؤلفه‌های اصلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مهم‌ترین عوامل مؤثر بر غلظت ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون (PM10) با استفاده از رگرسیون مؤلفه‌های اصلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مهم‌ترین عوامل مؤثر بر غلظت ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون (PM10) با استفاده از رگرسیون مؤلفه‌های اصلی :

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: ذرات معلق موجود در هوا با منشأ طبیعی و انسانی، تأثیرات قابل توجهی بر آب‌و‌هوا، محیط زیست و سلامت انسان دارند. مطالعات اپیدمیولوژیک متعددی نشان داده‌اند که بین غلظت ذرات معلق با نتایج نامطلوب بهداشتی مختلف ارتباط مستقیمی وجود دارد، لذا مطالعه حاضر با هدف کلی تعیین مهم‌ترین پارامترهای تأثیرگذار بر غلظت PM10 ایستگاه تجریش تهران و ایجاد مدل برآوردگر PM10 انجام شد. روش‌کار: در مطالعه حاضر یک مدل با استفاده از رگرسیون مؤلفه ‌های اصلی (PCR) برای بررسی ارتباط بین غلظت ساعتی ذرات معلق کوچک‌تر از ۱۰ میکرون با پارامترهای هواشناسی (سرعت و جهت باد، فشار، رطوبت و دمای هوا) و آلودگی هوای (CO، NO2، SO2، NOx، NMHC و THC) ایستگاه تجریش شهر تهران مربوط به دوره زمانی ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ ارائه شد. نتایج ارزیابی عملکرد مدل PCR در مرحله آموزش و آزمون با استفاده از شاخص‌های آماری RMSE، MAE، R و IA مورد سنجش قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج ورود مؤلفه‌های اصلی به مدل رگرسیون چندگانه نشان داد که مهم‌ترین متغیر مؤثر بر غلظت PM10، دمای هوا و سرعت باد می‌باشند. همچنین آلاینده‌های CO و SO2 عوامل تشدید کننده PM10 هستند. نتایج نشان داد مدل PCR در مرحله آزمون قابلیت تخمین ۴۱ درصد مقادیر PM10 را دارد. نتیجه‌گیری: نتایج تحلیل رگرسیون مؤلفه‌های اصلی نشان داد که پارامترهای هواشناسی از عوامل مؤثر بر کاهش غلظت PM10 در محدوده ایستگاه تجریش می‌باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.