مقاله تاثیر مورفولوژی و شرائط فرمانتور بر تولید اسید سیتریک توسط آسپرژیلوس نایجر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مورفولوژی و شرائط فرمانتور بر تولید اسید سیتریک توسط آسپرژیلوس نایجر دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مورفولوژی و شرائط فرمانتور بر تولید اسید سیتریک توسط آسپرژیلوس نایجر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مورفولوژی و شرائط فرمانتور بر تولید اسید سیتریک توسط آسپرژیلوس نایجر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مورفولوژی و شرائط فرمانتور بر تولید اسید سیتریک توسط آسپرژیلوس نایجر :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تولید مداوم و غیر مداوم اسید سیتریک از ساکارز با استفاده از آسپرژیلوس نایجر NCIM 588 مورد بررسی قرار گرفته است. میسیلیوم آسپرژیلوس نایجر رشد یافته بر روی میکروفیبریل سلولز، تحت شرایط کنترل شده از کشت غنی از اکسیژن، تشکیل یک میسیلیوم غیر یکنواخت و نازک می دهد. در حالت غیر مداوم با استفاده از یک راکتور سیرکوله، اکسیژن حل شده سیستم در ۲۰mg/lit با استفاده از هوای غنی از اکسیژن، نگه داشته شد.
این بهره وری حجمی بهبود یافته به میزان ۱/۸۵gr/lit.h اسید سیتریک، حداقل یک افزایش ۱۵ برابر ی نسبت به نتایج حاصل از روش همزمان با استفاده از Shake-flasks و ۱/۶ برابر نسبت به یک راکتور غیر مداوم هوا دهی شده نشان می دهد. جایگزینی ساکارز با عصاره نیشکر به عنوان یک منبع کربن در یک سیستم سیکل مجدد feed batch امکان پذیر بود. سرعت تولید ویژه کلی اسید سیتریک به ترتیب با استفاده از عصاره نیشکر و ساکارز ۰/۱۴۷gr/gr.h و ۰/۲۰۷gr/gr.h به دست آمد. در تخمیر پیوسته یک محیط کشت شامل gogr/gr.h ساکارز، از طریق تثبیت کننده در یک زمان توقف ۲۰ ساعت، شروع به چکیدن کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.