مقاله مطالعه عوامل قارچی موجود در آب سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی با هدف تأمین آب شرب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه عوامل قارچی موجود در آب سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی با هدف تأمین آب شرب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه عوامل قارچی موجود در آب سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی با هدف تأمین آب شرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عوامل قارچی موجود در آب سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی با هدف تأمین آب شرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه عوامل قارچی موجود در آب سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی با هدف تأمین آب شرب :
تعداد صفحات :۱۷
زمینه و هدف: مهمترین مسئله در انتخاب منابع تأمین آب شرب، عاری بودن آنها از عوامل مخاطرهآمیز بهداشت انسانی خصوصاً عوامل عفونی است. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی کمی و شناسایی عوامل قارچی موجود در آب دریاچه سد شهید رجایی از دیدگاه بهداشتی در جهت استفاده از آن برای تأمین آب شرب شهر ساری انجام شد. مواد و روشها: در این مطالعه نمونهبرداری از پنج ایستگاه، طی شش مرحله در سال ۱۳۹۲ انجام گرفت. از هر نمونه دو رقت ۱-۱۰ و ۱۰۰ تهیه و میزان mL 500 از آن در محیط سابرودکستروز آگار کشت داده شد و در دمای C°30-27 برای ۵-۳ روز گرم خانهگذاری گردید. پرگنهها پس از شمارش، خالصسازی و شناسایی شدند. در این بررسی پارامترهای دما، pH، BOD5 و COD نیز اندازهگیری شدند. یافته ها: تعداد پرگنه های قارچی جداسازی شده در تیر و مرداد افزایش معنیدار و در بهمن کاهش معنیداری داشت ( P<0/05). در بین ایستگاهها، تاج سد در تمام ماه ها بالاترین میزان شمارش عوامل قارچی را داشت. ضریب همبستگی بین تعداد پرگنه های قارچی جداسازی شده و فاکتورهای دما، BOD5 و COD به ترتیب ۰/۸۷، ۰/۶۰ و ۰/۶۶ بود. عوامل قارچی شناسایی شده به ترتیب درصد فراوانی آسپرژیلوس (۳۱/۴ درصد)، انواع مخمر (۲۴/۲ درصد)، پنیسلیوم (۱۹/۳ درصد)، کلادوسپوریوم (۱۰/۳ درصد)، موکور (۵/۴ درصد)، فوزاریوم (۲/۹ درصد)، آلترناریا (۲/۳ درصد)، هایف استریل (۲/۸ درصد) و پسیلومایسس (۱/۴ درصد) بودند. نتیجه گیری:بالاترین ضریب همبستگی بین میزان جداسازی عوامل قارچی با فاکتورهای فیزیکوشیمیایی به ترتیب با دما، COD و BOD5 بود و این فاکتورها نقش مستقیمی در تغییرات کمی پرگنه های قارچی جداسازی شده از آب داشتند. همچنین عوامل قارچی جداسازی شده شامل قارچهای بیماریزای فرصتطلب برای انسان و نیز مولد سم بودند که دارای مخاطرات بهداشتی هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.