مقاله رابطه اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم‌اشتهایی روانی در جوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رابطه اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم‌اشتهایی روانی در جوانان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم‌اشتهایی روانی در جوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم‌اشتهایی روانی در جوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم‌اشتهایی روانی در جوانان :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: اختلالات خوردن به عنوان یکی از بیماری­های شایع عصر حاضر که عامل بسیاری از آشفتگی ها در زمینه­های گوناگون زندگی جوانان شده است، در تحقیق حاضر در نظر گرفته شده تا رابطه بین اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی با پراشتهایی روانی و کم­اشتهایی روانی در جوانان را مورد پژوهش قرار دهد.
روش­کار: نمونه تحقیق شامل ۲۰۰ نفر دانشجوی دختر و پسر جدید­الورود سال ۱۳۹۳-۱۳۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بودند که به روش تصادفی چندمرحله­ای انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسش­نامه­های اختلال خوردن کوکر و راجرز، اضطراب اجتماعی لبویتس، تصویر تن فیشر و افسردگی بک بود. طرح تحقیق همبستگی از نوع کانونی بود. برای تحلیل آماری از ضریب همبستگی کانونی استفاده شد.
یافته­ها: نتایج نشان داد که مجموعه اول متغیرها و مجموعه دوم متغیرها با یکدیگر رابطه معنی­دار داشتند و ضریب کانونی ۶/۰ بود که در سطح (۰۰۰۱/0P<) معنی­دار بود لذا اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدنی و افسردگی پیش­بینی­کننده پراشتهایی روانی و کم­اشتهایی روانی بودند، هم­چنین بعد افسردگی از مجموعه­ی اول متغیرها بیشترین همبستگی را با بعد کم­اشتهایی روانی از مجموعه دوم متغیرها نشان داد.
نتیجه­گیری: متغیرهای اضطراب اجتماعی، ادراک تصویر بدن و افسردگی می­توانند به عنوان پیش­بینی­کننده ابتلای جوانان به پراشتهایی روانی و کم­اشتهایی روانی در نظر گرفته شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.