مقاله تأثیر سویه‌های Pseudomonas putida تولید کننده هورمون اکسین بر ریشه‌زایی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سویه‌های Pseudomonas putida تولید کننده هورمون اکسین بر ریشه‌زایی گندم دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سویه‌های Pseudomonas putida تولید کننده هورمون اکسین بر ریشه‌زایی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سویه‌های Pseudomonas putida تولید کننده هورمون اکسین بر ریشه‌زایی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سویه‌های Pseudomonas putida تولید کننده هورمون اکسین بر ریشه‌زایی گندم :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

سودوموناس های فلورسنت گروه مهمی از جامعه باکتری های ریزوسفری را تشکیل می دهند. در این میان انواع فلورسنس و پوتیدا از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و قادرند با استفاده از مکانیسم های مختلف به سلامت و رشد بهتر گیاه کمک نمایند. تولید هورمون اکسین یکی از مهمترین مکانیسم های مورد استفاده این باکتری ها برای توسعه سیستم ریشه ای گیاه و افزایش عملکرد آن می باشد. در این تحقیق ۸۰ جدایه P. Putida از نظر تولید هورمون اکسین مورد ارزیابی قرار گرفت. میزان هورمون جدایه ها با استفاده از روس اسپکتروفتومتری و در دو غلظت متفاوت تریپتوفان اندازه گیری شد . میزان هورمون اکسین تولید شده در ۵۰/۵۶ در سطح از سویه ها بین ۱ تا ۵، و در ۳۲/۵۸ درصد از سویه ها بین ۵ تا ۱۰ و در ۱۶/۸۵ درصد از سویه ها بیش از ۱۰ میلی گرم در لیتر بود. همچنین نتایج نشان داد که باکتری های از نظر تولید اکسین، در غلظت های متفاوت تریپتوفان تفاوت قابل ملاحظه ای از خود نشان می دهند. سپس ۱۵ جدایه با میزان ترشح هورمون متفاوت در سه سطح بالا، متوسط و پایین انتخاب شده اند. این باکتری ها به بذور گندم تلقیح و رشد آنها با نمونه های شاهد در دو زمان ۱۳ و ۱۹ روز و در بستر ورمیکولیت مقایسه شدند. همچنین تأثیر باکتری های بر تارهای کشنده ریشه گندم با استفاده از مطالعات میکروسکوپی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد شاخص های مختلف به ویژه طول ریشه، میزان ریشه های جانبی و تارهای کشنده در نمونه های تلقیح شده در مقایسه با نمونه های شاهد تغییر فاحشی را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.