مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اختلال نارسایی توجه-فزون کنشی از شایع‌ترین اختلال‌های دوران کودکی است که اغلب تا دوران نوجوانی و بزرگسالی تداوم می‌یابد. تا کنون روش‌های درمانی مختلفی جهت بهبود نشانه‌های این اختلال به کار گرفته شده است. در سال‌های اخیر، درمان‌های مبتنی بر ذهن‌آگاهی از جمله روش‌هایی بوده که توجه بیشتر پژوهشگران را به خود جلب کرده است. این پژوهش نیز با هدف بررسی اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی بر میزان نشانه‌ها و ذهن‌آگاهی نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون کنشی به انجام رسید.روش‌کار: پژوهش حاضر یک کارآزمایی بالینی با طرح پیش‌آزمون-پس آزمون با گروه شاهد می‌باشد. نمونه‌ی این پژوهش را ۳۰ نفر از دانش‌آموزان دختر دبیرستان‌های دوره‌ی اول و دوم شهرستان گناباد که مبتلا به اختلال نارسایی توجه- فزون‌کنشی بودند، تشکیل دادند. ابزار مورد استفاده شامل مصاحبه‌ی بالینی، مقیاس درجه‌بندی اسنپ فرم والدین (SNAP-IV) و پرسش‌نامه‌ی ذهن‌آگاهی بودند. گروه آزمون هشت جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی را دریافت کردند و گروه شاهد در لیست انتظار قرار داشتند. داده‌ها با کمک آمار توصیفی و نیز با روش تحلیل کوواریانس تک‌متغیری در نرم‌افزار SPSS نسخه‌ی ۲۰ تحلیل شدند.یافته‌ها: بر اساس نتایج مشخص گردید گروه آزمون در مقایسه با شاهد نشانه‌های اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی را در پس‌آزمون بهبود یافت (۰۰۱/0P<). هم‌چنین نمره‌ی ذهن‌آگاهی گروه آزمون در مقایسه با شاهد در پس‌آزمون، تغییر معنی‌داری نشان داد (۰۰۱/0P<).نتیجه‌گیری: نتایج این پژوهش نشان داد درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی موجب بهبود نشانه‌های اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی و ذهن‌آگاهی در نوجوانان مبتلا به اختلال نارسایی توجه-فزون‌کنشی گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.