مقاله استفاده از بوتیلیتید هیدروکسی آنیزول ( BHA) و ترکیب BHA با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) برای کنترل باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی به منظور افزایش کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از بوتیلیتید هیدروکسی آنیزول ( BHA) و ترکیب BHA با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) برای کنترل باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی به منظور افزایش کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از بوتیلیتید هیدروکسی آنیزول ( BHA) و ترکیب BHA با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) برای کنترل باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی به منظور افزایش کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از بوتیلیتید هیدروکسی آنیزول ( BHA) و ترکیب BHA با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) برای کنترل باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی به منظور افزایش کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از بوتیلیتید هیدروکسی آنیزول ( BHA) و ترکیب BHA با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) برای کنترل باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی به منظور افزایش کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در این تحقیق خلاصه اثر BHA به تنهایی و همراه با EDTA بر روی کیفیت نگهداری گوشت چرخ کرده مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا MIC این عوامل روی ارگانیسمهای گرم مثبت و گرم منفی بررسی شد.MIC , BHA روی Staphylococcus aureus RTCC-1885 و Escherichia coli FHOU-101 به ترتیب ارقام ۱۷۰ و ۱۰۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر حاصل گردید. اثر ممانعت کنندگی BHA بر روی E.coli با افزایش EDTA تقویت گشته و MIC=300 میکروگرم بر میلی لیتر حاصل گشت.افزودن BHA درمقادیر ۵۰۰ و ۲۰۰ و ۱۰۰ و ۱۰۰۰ppm به گوشت چرخ کرده استریل که با S.aureus و E.coli تلقیح شده بود ، تعداد باکتری را در طول ۷ روز در دمای ۱۰ درجه سانتی گرادکاهش داد. هر چه مقدار BHA که به گوشت اضافه شده بیشتر می شد ، خاصیت ضد میکروبی BHA افزایش پیدا می کرد . همچنین BHA با همان مقادیر فلور میکربی گوشت چرخ کرده غیر استریل را در طول مدت نگهداری کاهش داد. افزودن EDTA خاصیت ضد میکربی BHA بر روی فلور میکربی گوشت را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.