مقاله اکتشافات ژئوشیمیایی سیستماتیک و بررسی های کانه زایی در برگه ۱:۵۰۰۰۰ جزین واقع در شمال فردوس(استان خراسان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اکتشافات ژئوشیمیایی سیستماتیک و بررسی های کانه زایی در برگه ۱:۵۰۰۰۰ جزین واقع در شمال فردوس(استان خراسان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکتشافات ژئوشیمیایی سیستماتیک و بررسی های کانه زایی در برگه ۱:۵۰۰۰۰ جزین واقع در شمال فردوس(استان خراسان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکتشافات ژئوشیمیایی سیستماتیک و بررسی های کانه زایی در برگه ۱:۵۰۰۰۰ جزین واقع در شمال فردوس(استان خراسان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکتشافات ژئوشیمیایی سیستماتیک و بررسی های کانه زایی در برگه ۱:۵۰۰۰۰ جزین واقع در شمال فردوس(استان خراسان) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

منطقه مورد مطالعه در حاشیه شمالی پهنه لوت در محدوده برگی زمین شناسی ۱/۱۰۰۰۰۰ فردوس قرار دارد. واحدهای لیتواستراتیگرافی منطقه از قدیم به جدید شامل ستزند سر در ، سازند جمال ، سنگهای کربتاته کرتاسه ، سنگهای ولکانیکی ترشیاری ، کنگلوکرای پلیوکواترنر و رسوبات کواترنر است. توده های نفوذی و ساب ولکانیک منطقه نیز شامل گرانودیوریت بجستان با سن کرتاسه بالایی و میکروگرانیت لیرم گرانوفیر شمال نوق ، کواتزمونزودیوریت غرب درزاب و دایک های اسیدی کوه داشو متعلق به ائوسن پایانی الیگوسن آغازی است. ماگمای مادر سنگهای بازالتی ترشیاری کالک آلکالن و محیط تکتونوماکمایی آنها قوس آتشفشانی حاشیه قاره ای می باشد. ماگمای مادر سنگهای گرانیتی ترشیاری نیز کالک آلکالن است و این گرانیت از تیپ I کردیلرایی مربوط به محیط تکتونوماکمایی فرورانش حاشیه قاره ای می باشند. اکتشافات ژئوشیمیایی و مطالعات کنترل آنومالی پنج محدوده امید بخش را مشخص می کند: ۱ در غرب روستای لیرم ، محدوده شماره ۲ در اطراف معدن سربستر در غرب منطقه مورد مطالعه محدوده شماره ۳ در کوه داشو و اطراف آن در غرب روستای جزین محدوده شماره ۴ در غرب روستای درزاب و محدوده شماره ۵ در شمال روستای نوق. کانه زایی در محدود های ۱ ، ۲ و ۳ از نوع هیدروترمال رگه ای سرب ، روی ، مس ، نقره و طلا می باشد. این کانه زایی ها در اثر فعالیت فاز تاخیری توده های نفوذی و ساب ولکانیک ترشیاری در درون سنگهای کربناته کرتاسه ایجاد شده است. در محدوده شماره ۱ علاوه بر کانه زایی هیدروترمالی ، کانه زایی برون دمی – رسوبی آهن و منگنز در سنگهای کربناه کرتاسه نیز مشاهده می شود. محدوده شماره ۴ دارایدو نوع کانه زایی می باشد. ابتدا کانه زایی برون دمی – رسوبی در کربونیفر در رسوبات سازند سر در رخ داده است. سپ در ترشیاری با نفوذ یک توده کوارتزمونزودیوریتی در رسوبات سازند سر در کانه زایی اسکارن مولیبدن در این رسوبات شکل گرفته است. کانه زایی در محدوده شماره ۵ حاصل فعالیت فازهای تاخیری یک توده ساب ولکانیک گرانوفیری ترشیاری می باشد. در این محدوده احتمال کانه زایی طلای تیپ اپی ترمال وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.