مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز جامد و کمومتریکس در آنالیز ترکیب های فرار موجود در عصاره دارچین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز جامد و کمومتریکس در آنالیز ترکیب های فرار موجود در عصاره دارچین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز جامد و کمومتریکس در آنالیز ترکیب های فرار موجود در عصاره دارچین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز جامد و کمومتریکس در آنالیز ترکیب های فرار موجود در عصاره دارچین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز جامد و کمومتریکس در آنالیز ترکیب های فرار موجود در عصاره دارچین :

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش ترکیب­ های فرار موجود در عصاره گیاه دارچین با استفاده از روش میکرواستخراج فاز جامد جداسازی شدند. از نانوالیاف پلی آمید تهیه شده توسط روش الکتروریسی در فرایند جداسازی استفاده شد. تصویر میکروسکوپ الکترونی روبشی از نانوالیاف پلی آمید نشان دهنده وجود حفره ­ها با تخلخل مناسب در حدود ۱۰۰-۵۰ نانومتر است. از روش ­های کمومتریکس مانند طراحی آزمایش و جداسازی منحنی چندگانه برای به دست آمدن نتیجه­ ها بهینه و جداسازی پیک­ های دارای هم پوشانی استفاده شد. در طراحی آزمایش از طرح مرکب مرکزی برای بهینه­ سازی شرایط میکرو استخراج فاز جامد استفاده شد. نمونه­ های استخراج شده توسط فناوری کروماتوگرافی گازی ـ طیف سنجی جرمی جداسازی و آنالیز شدند. حتی در شرایط بهینه استخراج و جداسازی، در برخی قسمت­ های کروماتوگرام به دست آمده هم پوشانی وجود دارد. برای حل این مشکل، از روش جداسازی منحنی چندگانه ـ حداقل مربع ­های متناوب برای جداسازی پروفایل ­های غلظتی و طیف­ های جرمی دسته پیک­های دارای هم پوشانی استفاده شد. با استفاده از روش ­های گفته شده در شرایط بهینه ۳۰ ترکیب فرار در عصاره گیاه دارچین شناسایی شد. مهمترین ترکیب­های فرار موجود در عصاره trans-Cinnamaldehyde(23/51 %)، Eugenol (45/26 %)،Cinnamic acid (72/4 %)، Gurjunene (81/1 %) و Copaene (44/1 %) هستند. در این پژوهش، ترکیب­ های شیمیایی موجود در عصاره دارچین در دمای پایین و بدون انجام واکنش شیمیایی جانبی تعیین می­ شود. همچنین این روند به­ عنوان روشی ارزان و سریع برای جداسازی و شناسایی ترکیب­ های فرار در نمونه­ های پیچیده مانند گیاهان دارویی در شرایط بهینه قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.