مقاله بررسی عملکرد شبکه عصبی مصنوعی MLP، RBF و ORN در یک کانال افقی همراه با انتقال جرم و انتقال حرارت همزمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عملکرد شبکه عصبی مصنوعی MLP، RBF و ORN در یک کانال افقی همراه با انتقال جرم و انتقال حرارت همزمان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد شبکه عصبی مصنوعی MLP، RBF و ORN در یک کانال افقی همراه با انتقال جرم و انتقال حرارت همزمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد شبکه عصبی مصنوعی MLP، RBF و ORN در یک کانال افقی همراه با انتقال جرم و انتقال حرارت همزمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد شبکه عصبی مصنوعی MLP، RBF و ORN در یک کانال افقی همراه با انتقال جرم و انتقال حرارت همزمان :

تعداد صفحات :۲۷

در بیش ‌تر فرایند‌های مهندسی شیمی پدیده ‌های انتقال جرم و انتقال گرما مشخصه‌ های جدایی‌ناپذیر فرایندها می‌ باشند. در این پژوهش با استفاده از یک دستگاه آزمایشگاهی، به بررسی تجربی هم‌زمان این دو پدیده در فرایندهای مهندسی شیمی و تأثیراتی که بر روی هم و بر روی فرایندها می ‌توانند داشته باشند، پرداخته شده است. در این دستگاه وجود پدیده های چگالش و تبخیر، باعث انتقال جرم شده و سرانجام بر ضریب انتقال گرمایی تأثیر می‌ گذارند همچنین وجود انتقال جرم، توزیع دما در پدیده انتقال گرما را تغییر داده و باعث ایجاد تغییر کلی در شار گرمایی م ی‌شود. آزمایش ‌های بسیاری با تغییر پارامتر های گوناگون مانند دما و شدت جریان برای هر دو سیال آب و هوا انجام گرفت، که از نتیجه‌ های به دست آمده از این آزمایش ‌ها در بررسی انواع شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه عملکرد این شبکه‌ ها با یکدیگر و با نتیجه ‌های به دست آمده از آزمایش ‌ها استفاده شد. از جمله شبکه های عصبی به‌ کار برده شده در این مقاله می‌ توان به شبکه RBF(Radial Basis exact Fit) و شبکه MLP(Multi Layer Perceptron) و شبکه ORN (Optimal Regularization Network) اشاره نمود. بررسی های انجام شده بیانگر این است که شبکه MLP به ‌دلیل نبود امکان برطرف کردن خطا و اغتشاش قادر به پیش‌ بینی مناسب نبوده و شبکه ORN به دلیل دارا بودن مبنای نظری قوی‌ تر و استفاده از روش ‌های پیشرفته ریاضی مانند مقابله عدد دارای عملکرد بهتری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.