مقاله مدلسازی بازیابی موادخوش بو از جریانهای دربرگیرنده آنها با تماس دهندههای غشایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی بازیابی موادخوش بو از جریانهای دربرگیرنده آنها با تماس دهندههای غشایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی بازیابی موادخوش بو از جریانهای دربرگیرنده آنها با تماس دهندههای غشایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی بازیابی موادخوش بو از جریانهای دربرگیرنده آنها با تماس دهندههای غشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی بازیابی موادخوش بو از جریانهای دربرگیرنده آنها با تماس دهندههای غشایی :
تعداد صفحات :۱۸
تولید پسابهای بودار در صنایع غذایی و تمایل به استفاده از روشهای غیر مخرب برای حذف آنها منجر به پژوهشهای بسیار در زمینهی جداسازی غشایی شدهاست. در این پژوهش به مدل سازی و شبیهسازی جداسازی غشایی یک محلول با سه جزء خوش بو توسط تماس دهنده غشایی الیاف توخالی پرداخته شده است. شبیه سازی فرایند با استفاده از نرمافزارهای COMSOL و MATLAB به طور هم زمان انجام شد و اثر پارامترهای فرایندی مانند شدت جریان خوراک، حلال و همچنین غلظت ورودی بر نرخ انتقال جرم از میان غشا بررسی شد. تماس دهنده غشایی، سطح تماس مورد نیاز دو سیال را تأمین میکند و ترکیبهای خوش بو با مکانیسم نفوذ و جا به جایی از یک فاز به فاز دیگر منتقل میشوند. تغییر شدت جریان خوراک تأثیر زیادی روی نرخ انتقال جرم مواد خوش بو از جریان در برگیرنده آن دارد. همچنین افزایش غلظت خوراک نیز اثری همانند افزایش شدت جریان خوراک برروی نرخ انتقال دارد. در این فرایند به دلیل پایین بودن نرخ انتقال جرم، تغییر شدت جریان حلال تاثیر زیادی روی نرخ انتقال جرم ندارد و قابل چشم پوشی است. شبیهسازی انجام شده با دادههای تجربی مقایسه شد، که مطابقت خوبی با آن داشت (با افزایش سرعت جریانها خطا نیز افزایش مییابد و میانگین خطای محاسبه شده در همه سرعتها ۱۷ % میباشد).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.