مقاله مطالعه‌های تعادل و سینتیک جذب زیستی کروم شش ظرفیتی از محلول‌های آبی با استفاده از دانه‌های پلیمر زانتان B82


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه‌های تعادل و سینتیک جذب زیستی کروم شش ظرفیتی از محلول‌های آبی با استفاده از دانه‌های پلیمر زانتان B82 دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه‌های تعادل و سینتیک جذب زیستی کروم شش ظرفیتی از محلول‌های آبی با استفاده از دانه‌های پلیمر زانتان B82  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه‌های تعادل و سینتیک جذب زیستی کروم شش ظرفیتی از محلول‌های آبی با استفاده از دانه‌های پلیمر زانتان B82،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه‌های تعادل و سینتیک جذب زیستی کروم شش ظرفیتی از محلول‌های آبی با استفاده از دانه‌های پلیمر زانتان B82 :

تعداد صفحات :۲۴

کروم شش ظرفیتی )۶+(Cr عاملی سرطان‌ زا در انسان می ‌باشد که مواجهه شغلی با آن، انواع گوناگونی از عوارض مانند زخم و سوراخ شدن بینی، درماتیت تماسی، تحریک دستگاه تنفس و آسم شغلی را در پی دارد. در این مطالعه ایزوترم و سینتیک جذب زیستی ۶+Cr به وسیله پلیمر زانتان B82 در فاز منقطع در مقیاس آزمایشگاهی بررسی شد. آزمایش‌های سینتیک جذب زیستی در سه غلظت اولیه ۶+Cr و نسبت ثابت ماده جذب شدنی به جاذب حاوی یک فلز صورت گرفت. برای مد ل‌سازی سینتیک جذب زیستی ۶+Cr به‌وسیله پلیمر زانتانB82 از معادله ‌های سرعت درجه اول کاذب (Langergren) ، درجه دوم کاذب، Saturationو درجه دوم استفاده شد. همچنین آزمایش‌های ایزوترم جذب زیستی ۶+Cr به‌وسیله پلیمر زانتان B82 در سسیتم حاوی یک فلز صورت گرفت. برای مدل ‌سازی ایزوترم جذب زیستی ۶+Cr به‌ وسیله پلیمر زانتان B82 از معادله‌های ایزوترم BET ، لانگمویر، فروندلیچ، فروندلیچ ـ لانگمویر استفاده شد. نتیجه ‌های آزمایش‌های سینتیک نشان داد که جذب زیستی ۶+Cr به وسیله پلیمر زانتان B82 از سرعت بالایی برخوردار است، به ‌طوری که میزان جذب فلز در طی ۳۰ دقیقه اول به ۹۰-۸۰ % ظرفیت تعادلی می ‌رسد و بیشترین زمان رسیدن به تعادل ۱۲۰ دقیقه بود. نتیجه‌ ها نشان داد معادله‌ های سرعت درجه دوم کاذب و Saturationتطابق خوبی با داده ‌های آزمایشگاهی داشته و ضریب همبستگی آنها با داده ‌های آزمایشگاهی بسیار بالا بود (۹۹/۰=۲R) و ایزوترم جذب زیستی ۶+Cr به وسیلهپلیمر زانتان B82 از مدل BETپیروی می‌ نماید. (۹۵/۰ = ۲R2). ضریب همبستگی داده ‌های آزمایشگاهی با مدل ایزوترم لانگمویر مشابه معادله ‌های ایزوترم BET بود (۹۴/۰ = ۲R). بر طبق معادله لانگمویر بیشترین ظرفیت جذب زیستی (qm) 6+Cr برابر ۷۷/۱ میلی مول به ازای هر گرم جاذب به ‌دست آمد. بنابراین پلیمر زانتان B82 استفاده شده در این مطالعه به‌ عنوان یک جاذب به نسبت خوب طبقه‌بندی می ‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.