مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز مایع از فضای بالایی ـ کروماتوگرافی گازی برای تعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز مایع از فضای بالایی ـ کروماتوگرافی گازی برای تعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز مایع از فضای بالایی ـ کروماتوگرافی گازی برای تعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز مایع از فضای بالایی ـ کروماتوگرافی گازی برای تعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد میکرواستخراج فاز مایع از فضای بالایی ـ کروماتوگرافی گازی برای تعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات :

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش کارایی فناوری میکرواستخراج فازمایع از فضای فوقانیـکروماتوگرافی گازی موئینه، برای استخراج وتعیین مقدارهای بسیار ناچیز ایزوآمیل استات درنمونه ‌های حقیقی مورد بررسی قرارگرفته است. از۵/۲ میکرولیتر از بنزیل الکل به عنوان حلال استخراج کننده استفاده شد وپارامترهای مؤثر براستخراج به شرح زیر بهینه شدند: سرعت به هم خوردن نمونه ۱۲۵۰ دوردردقیقه، زمان استخراج ۰/۱۵ دقیقه، دمای محلول ۰/۳۰ درجه ‌ی سانتیگراد و مقدار نمک اضافه شده برای ازدیاد قدرت یونی محلول، ۳۴/۰ گرم بر میلی ‌لیتر. با این شرایط، حـدّ تشخیص روش بـرای ایزوآمیل استات ۵/۰ میکروگرم برلیتر محاسبه شد. محدوده خطی منحنی کالیبراسیون µg/L1300- 5 با ضریب همبستگی (۲R ) 999/0 می باشد. نمونه های آب و صابون مایع با روش پیشنهادی مورد تجزیه قرار گرفتند و مقدار انحراف استاندارد نسبی برای نمونه آب آلوده شده با ۵۰ ، ۲۰۰ و ۴۰۰ میکروگرم بر لیتر از ایزوآمیل استات بین ۷۹/۲- ۳۹/۲ درصد و برای نمونه صابون مایع در غلظت ۲۲۰ میکروگرم بر لیتر با روش استاندارد افزایشی ۷۴/۲ درصد و با روش منحنی کالیبراسیون ۴۸/۲ درصد به‌ دست آمد. درصد بـازیابی برای نمونه آب بین ۲/۱۰۳ تا ۸ /۱۰۱ درصد و برای نمونه صابون با روش استاندارد افزایشی ۲/ ۱۰۳ درصد و با روش منحنی کالیبراسیون ۸/۱۰۱ درصد محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.