مقاله کاربرد ردیاب های درنگی در بررسی خصوصیات هیدروزولوژیکی مناطق کارستیک – مطالعه موردی در منطقه کارستی گرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ردیاب های درنگی در بررسی خصوصیات هیدروزولوژیکی مناطق کارستیک – مطالعه موردی در منطقه کارستی گرین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ردیاب های درنگی در بررسی خصوصیات هیدروزولوژیکی مناطق کارستیک – مطالعه موردی در منطقه کارستی گرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ردیاب های درنگی در بررسی خصوصیات هیدروزولوژیکی مناطق کارستیک – مطالعه موردی در منطقه کارستی گرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ردیاب های درنگی در بررسی خصوصیات هیدروزولوژیکی مناطق کارستیک – مطالعه موردی در منطقه کارستی گرین :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

منطقه مورد مطالعه شامل کوه‌های گرین و میش پرور می‌باشد که در جنوب شهرستان نهاوند بافته شده است. تشکیلات آهکی ژوراسیک – کرتاسه در این منطقه، لایه آبدار کارستی مهمی را ایجاد نمود که منبع تغذیه چشمه‌ها و رودخانه‌های بزرگی می‌باشد که دبی برخی از این چشمه‌ها مانند گاماسیاب به بیش از چهار متر مکعب در ثانیه می‌رسد. به این منظور تشخیص ارتباط هیدروژئولوزیکی بین محل تزریق و چشمه‌های منطقه، تعیین حوزه آبگیر چشمه‌ها، مسیر حرکت آب‌های زیرزمینی و سرعت حرکت آب و ضریب پراکندگی ردیاب در حوضه مورد مطالعه از روش ردیابی رنگی استفاده شد. در این آزمایش که با تزریق ۱۲ کیلوگرم اورانین در بزرگ‌ترین سینک هول ( sink hole ) واقع در کوه گرین شروع شد پس از آنالیز نمونه‌های ناب و زغال فعال اخذ شده از ۱۲ آبی آثار من در دو. ظاهر گشت این مهم نشاندهنده عدم وجود ارتباط هیدروژئولوزیکی بین. پزی و دیگر چشمه‌های نمونه‌برداری شده می‌باشد. بنابراین مسیر حرکت جریان آب زیرزمینی در توده کارست مورد مطالعه در جهت شمال غرب – و در امتداد گروه گرین و در راستای گسل‌های طولی موازی با آن بر یال شمالی تشخیص داده شد. آنالیز کمی نتایج نشان می‌دهد که متوسط زمان ماندگاری تختی در سیستم کارستی حدود ۶۰ روز است و بر اساس اولین ظهور رنگ و زمان رسیدن ردیاب غلظت متوسط سرعت احتمالی جریان به ترتیب ۱۲۷ و ۰۲۴ سانتی‌متر در ثانیه تعیین و زمین پراکندگی ردیاب در سیستم برابر ۰۳ کیلومترمربع بر روز محاسبه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.