مقاله اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (Crocus sativus L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (Crocus sativus L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (Crocus sativus L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (Crocus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (Crocus sativus L.) :
تعداد صفحات :۲۱
زعفران گیاهی تریپلوئید است که منبع متابولیتهای ثانویه و یکی از مهمترین محصولات اقتصادی و دارویی ایران میباشد. در این مطالعه تکثیر درون شیشهای زعفران با استفاده از دو روش مستقیم و غیرمستقیم مورد بررسی قرارگرفت. قطعات بنه که بهعنوان ریزنمونه مورد استفاده قرار گرفتند، پس از ضدعفونی به محیط کشت MS با غلظتهای مختلف هورمونی مربوط به باززایی مستقیم و غیرمستقیم منتقل شدند. تیمار کلرید جیوه ۱۵/۰ % بهمدت ۲۰ دقیقه بهترین تیمار برای ضدعفونی زعفران بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس دادههای باززایی مستقیم نشانداد که بیشترین بنه در محیط BAP mg/l2 تشکیل میشود. مقایسه میانگینهای درصد القای کالوس بیانگر تفاوت معنیدار بین تیمارهای مورد استفاده در سطح ۵% بود. کالوسزایی یک هفته بعد از کشت آغاز شد و بهترین محیط برای القای کالوس محیط mg/ l 2,4-D 1 + mg/ l BAP2 شناخته شد. بیشترین تعداد رویان در محیط MS با غلظت کم NAA (mg/ l 15/0) تولید شد. نتایج حاصل از بررسی جوانهزنی رویانها نشانداد که دربین محیطهای مورد استفاده محیط MS باmg/l NAA 15/0 بهترین تیمار برای جوانهزنی بود. تشکیل بنه تنها در محیط mg/ l 2,4-D 1 + mg/ l BAP 2 مشاهدهشد. بنهها برای سازگاری به جی فی منتقل و سپس بهگلدان و خاک انتقال یافتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.