مقاله بررسی عاملهای مؤثر بر نظر کشاورزان استان البرز در پذیرش کشاورزی ارگانیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عاملهای مؤثر بر نظر کشاورزان استان البرز در پذیرش کشاورزی ارگانیک دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عاملهای مؤثر بر نظر کشاورزان استان البرز در پذیرش کشاورزی ارگانیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عاملهای مؤثر بر نظر کشاورزان استان البرز در پذیرش کشاورزی ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عاملهای مؤثر بر نظر کشاورزان استان البرز در پذیرش کشاورزی ارگانیک :
تعداد صفحات :۳۴
هدف این پژوهش، بررسی عاملهای مؤثر بر پذیرش کشاورزی ارگانیک است. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی– همبستگی است. جامعه آماری مدنظر را تولیدکنندگان محصولات کشاورزی استان البرز تشکیل میدهند که حجم نمونه با استفاده فرمول کوکران و روش نمونهگیری تصادفی طبقهای تعیین شد و ۲۰۰ تولیدکننده انتخاب شد. ابزار اصلی جمعآوری اطلاعات، پرسشنامه محققساخته است که روایی آن را تعدادی از استادان دانشگاه و کارشناسان جهاد کشاورزی استان البرز بررسی و تأیید کردند. پایایی پرسشنامه نیز از طریق انجام پیشآزمون و محاسبه آلفای کرونباخ برای هر یک از بخشهای آن برآورد شد (۷۲/۰تا ۹۵/۰) که بیانگر مناسب بودن ابزار تحقیق بوده است. یافتههای تحقیق نشان داد که مانعهای پذیرش کشاورزی ارگانیک و عاملهای مؤثر بر توسعه آن در بین کشاورزان با سطح تحصیلی متفاوت (فوق دیپلم و کمتر و لیسانس و بیشتر) اختلاف معنیداری در سطح یک درصد دارد. همچنین بین سه متغییر نگرش به کشاورزی ارگانیک، میزان استفاده از کانالهای دریافت اطلاعات فنی و میزان بهکارگیری عملیات کشاورزی ارگانیک با پذیرش آن در بین کشاورزان استان البرز همبستگی مثبت و معنیداری مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.