مقاله بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

آب یکی از عجیب ترین شگفتیهای خلقت است که خداوند به انسان ارزانی داشته است. مقاصد آب د رصنعت ، استفاده د رفرآیند تولید ، خنک سازی دستگاهها و فرآورده ها ، به عنوان حلال شستشو و نظافت ، آشامیدن و مصرف کارکنان و بویلرها ;. می باشد ، که هر قسمت بستگی به نوع محصول ، کیفیت خاصی از آب را طلب می کند . این تحقیق با هدف بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مصرفی در صنایع غذایی در شهرکهای صنعتی استان قم انجام شد. در این مطالعه که از نوع توصیفی و مقطعی می باشد ، تمامی صنایع غذایی موجود در شهرک صنعتی شکوهیه و سلفچگان و همچنین نواحی صنعتی سیر و وطغرود مورد بررسی قرار گرفت و از آب مصرفی آنها نمونه برداری و آزمایشات لازم مطابق با روشهای استاندارد بر روی نها انجام شد. نتایج با استاندارد های ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مقایسه شد. کیفیت آب مصرفی در صنایع غذایی شهرک شکوهیه از نظر پارامترهای سولفات ، TDS , EC ، کلرور ، میزان کلر بلقیمانده ، MPN با مقادیر استاندارد مطابقت ندارد . مقدار سختی کل ، کلسیم و منیزیم بیشتر از مقدار حداکثر مطلوب و کمتر از حداکثر مجاز می باشد.کیفیت آب مصرفی د رصنعت غذایی کیانوش دارای حداقل مقادیر استاندارد تعیین شده می باشد . کیفیت آب د رصنایع غذایی سیرواز نظر پارامترهای سختی سولفات ، کلر باقیمانده ، EC , TDS نزدیک به حداکثر غلظت مجاز استاندارد های تعیین شده و بعضا با آنها مطابقت ندارد. آب مصرفی در صنایع غذایی طغرود از نظر پارامترهای کلر باقیمانده و MPN با استاندارد ها مطابقت ندارد. با مقایسه نتایج با استانداردها ملی و جهانی توصیه می شود روشهای مناسب از جمله اسمز معکوس برای تصفیه آب مصرفی در فرایند تولید در این صنایع استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.