مقاله بررسی مخاطرات شیمیایی ( TVN و PV ) جهت ارزیابی کیفیت خاویار در طول فراوری و نگهداری آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مخاطرات شیمیایی ( TVN و PV ) جهت ارزیابی کیفیت خاویار در طول فراوری و نگهداری آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مخاطرات شیمیایی ( TVN و PV ) جهت ارزیابی کیفیت خاویار در طول فراوری و نگهداری آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مخاطرات شیمیایی ( TVN و PV ) جهت ارزیابی کیفیت خاویار در طول فراوری و نگهداری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مخاطرات شیمیایی ( TVN و PV ) جهت ارزیابی کیفیت خاویار در طول فراوری و نگهداری آن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

خاویار بعنوان یک فراورده بسیار با ارزش است و حفظ و نگهداری آن بسیار حائز اهمیت می باشد و چون نسبت به تغییرات محیطی بسیار حساس بوده لذا کنترل بهداشتی آن تحت برنامه منظم HACCP و شناسایی مخاطرات تشخیص احتمال وجود خطر و ;. ضروری به نظر مرسد . در این مطالعه کیفیت خاویار بر اساس روش آژمایش شیمیایی مورد ارزیابی قرار گرفته است.علیرغم اهمیت خاویار در خصوص بررسی مخاطرات شیمیایی و فساد میکروبی مطالعات کمی در ایران انجام شده است. مطالعات خارجی انجام شده در زمینه بررسی مخاطرات شیمیای خاویار که بتوان بدان استناد نمود محدود است (۳) ولی چنین مطالعاتی زیر ساخت طراحی یک سیستم موثر HACCP برای کنترل این فرآورده می باشد به همین منظور دو فاکتور TVN و PV بعنوان دوشاخص فساد شیمیایی خاویار مورد ارزیابی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.