مقاله تحلیل و ارتباط سنجی سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید (نمونه‏ی موردی: محله‏ی جاهد شهر مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل و ارتباط سنجی سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید (نمونه‏ی موردی: محله‏ی جاهد شهر مشهد) دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و ارتباط سنجی سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید (نمونه‏ی موردی: محله‏ی جاهد شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و ارتباط سنجی سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید (نمونه‏ی موردی: محله‏ی جاهد شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و ارتباط سنجی سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید (نمونه‏ی موردی: محله‏ی جاهد شهر مشهد) :

تعداد صفحات :۴۲

تمرکز توسعه در شهرها و توجه به مفاهیم کالبدی و هندسی صرف و غفلت از اهداف اجتماعی در توسعه‏ی شهرها، شهرها را با چرخه‏ی نامطلوبی از عدم تعادلات اجتماعی- اقتصادی و زیست محیطی روبه رو ساخته و چالش‌های بی‌سابقه‏ای مانند: فقر، تعارضات فرهنگی، نزول کیفیات زندگی، از هم‌گسیختگی‌های اجتماعی، تضعیف نهادهای محله‌ای و… فراروی آنها نهاده است. آنچه در این بین مورد اتفاق است، نگرش‌های صرفاً کالبدی شهرسازان و برنامه‌ریزان در حل مشکلات نهادی شهرهاست، در نتیجه ضروری است که به منظور حل این مشکلات ، به جنبه‌های اجتماعی زندگی انسان و تأثیرات این بعد از زندگی بر بهبود کیفیت زندگی در بعد ذهنی آن توجه شود. در راستای تدوین شاخص‏ها و معیارها تلفیقی از نظریات حاکم مورد استفاده قرار گرفته است. مقاله‏ی حاضر با هدف بررسی تأثیرات سرمایه‏ی اجتماعی بر کیفیت زندگی ذهنی در محلات جدید شهری به دنبال ارتقای کیفیات زندگی در این دست از محلات از طریق افزایش سرمایه‏های اجتماعی است. محله‏ی مورد مطالعه، محله‏ی جاهد شهر واقع در منطقه ۱۲ شهر مشهد است و روش مورد استفاده از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش توصیفی- تحلیلی همبستگی است.گردآوری داده‏ها به روش کتابخانه‏ای و میدانی صورت گرفته و با استفاده از فرمول کوکران، ۳۷۲ نفر به عنوان حجم نمونه‏ی انتخاب شده است. روش توزیع پرسشنامه تصادفی ساده است و در تحلیل اطلاعات از نرم افزارهایSPSS و AMOS استفاده شده است. نتایج: بین سرمایه‏ی اجتماعی و کیفیت زندگی ذهنی رابطه‏ی معناداری وجود دارد (متغیر سرمایه‏ی اجتماعی بر کیفیت زندگی ذهنی تا ۲۸ درصد تأثیرگذار است) همچنین میزان سرمایه‏ی اجتماعی(۲.۶۶) و کیفیت ذهنی زندگی(۲.۸۷) در محله‏ی جاهدشهر از نظر ساکنان درحد متوسط رو به ضعیف ارزیابی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.