مقاله وضعیت مصرف و توزیع مصرف‌کنندگان مواد مخدر در شهرستان ایلام (سیمای اپیدمولوژیک اعتیاد در شهرستان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وضعیت مصرف و توزیع مصرف‌کنندگان مواد مخدر در شهرستان ایلام (سیمای اپیدمولوژیک اعتیاد در شهرستان ایلام) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت مصرف و توزیع مصرف‌کنندگان مواد مخدر در شهرستان ایلام (سیمای اپیدمولوژیک اعتیاد در شهرستان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت مصرف و توزیع مصرف‌کنندگان مواد مخدر در شهرستان ایلام (سیمای اپیدمولوژیک اعتیاد در شهرستان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت مصرف و توزیع مصرف‌کنندگان مواد مخدر در شهرستان ایلام (سیمای اپیدمولوژیک اعتیاد در شهرستان ایلام) :

تعداد صفحات :۲۴

مطالعه‌ی حاضر، به منظور دستیابی به شناختی توصیفی و تحلیلی از میزان شیوع مصرف مواد مخدر در سطح شهرستان ایلام انجام شده و درصدد است میزان و گستره‌ی شیوع مصرف مواد مخدر، مهم‌ترین انواع مواد مخدر مصرفی و پراکندگی توزیع مصرف مواد مخدر مصرفی در نواحی چهارده‌گانه‌ی شهر ایلام را بررسی نماید. بدین منظور با استفاده از روش تحقیق شیوع‌شناسی توصیفی و با استفاده از ابزار پرسش‌نامه‌ی مبتنی بر چک لیست و شیوه‌ی نمونه‌گیری صید– صید مجدد توأم با نمونه‌گیری گلوله‌برفی به گردآوری داده‌ها از معتادان مراجعه‌کننده به مراکز درمانی و کمپ‌های ترک اعتیاد پرداخته است. سپس، به مدد فرمول آماری فوق‌هندسی تعداد جمعیت پنهان معتادان محاسبه، تعداد تخمینی معتادان واقعی در سطح شهرستان را برآورد نموده است. نتایج کلی تحقیق نشان می‌دهد که اعتیاد در شهرستان ایلام به عنوان پدیده‌ای مذکرگزین، جوان‌گزین، مجردگزین، شهرنشین‌گزین، کم‌سوادگزین و قشر متوسط‌گزین عمل نموده و روندی تصاعدی و بی‌وقفه داشته و رشد آن در دهه‌ی ۷۰ آغاز و در دهه‌ی ۸۰ سرعت گرفته و نوعی جابه‌جایی از مصرف مواد سنتی (نظیر تریاک) به سمت مواد مخدر جدید صنعتی و آشپزخانه‌ای (نظیر شیشه و کراک) در حال رخ دادن است. برآورد می‌شود تعداد معتادان شهرستان حدود ۷ هزار نفر و میزان شیوع اعتیاد ۱/۵ درصد به ازای جمعیت ۱۵ سال به بالا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.