مقاله بررسی نگرش به حجاب در بین زنان ۱۵ سال به بالای شهر ایلام و رابط? آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نگرش به حجاب در بین زنان ۱۵ سال به بالای شهر ایلام و رابط? آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵ دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نگرش به حجاب در بین زنان ۱۵ سال به بالای شهر ایلام و رابط? آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نگرش به حجاب در بین زنان ۱۵ سال به بالای شهر ایلام و رابط? آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نگرش به حجاب در بین زنان ۱۵ سال به بالای شهر ایلام و رابط? آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵ :

تعداد صفحات :۳۸

در جامع اسلامی ما، حجاب به عنوان یک هنجار اجتماعی و اخلاقی مهم مطرح شده است. جامع ایران در اثر تغییرات اجتماعی و فرهنگی، شاهد تحولاتی در الگوهای ارزشی و هنجارهای رفتاری فردی و اجتماعی است. حجاب نیز به عنوان یک الگوی هنجاری تنظیم‌کنند پوشش در روابط زنان و مردان، از این تحولات برکنار نمانده است. این پژوهش با هدف شناخت نگرش زنان شهر ایلام نسبت به حجاب و رابط آن با متغیرهای دموگرافیک در سال ۱۳۹۵ صورت گرفت. روش مورد استفاده در این پژوهش، پیمایشی و جامع آماری آن، شامل تمام زنان ۱۵ سال به بالای ساکن شهر ایلام است که ۲۶۷ نفر از آنها با استفاده از فرمول کوکران با خطای ۰۴/۰، به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. برای نمونه‌گیری از شیو نمونه‌گیری خوشه‌ای چند مرحله‌ای استفاده گردید. جمع‌آوری اطلاعات نیز با استفاده از پرسش‌نام گلاک و استارک صورت گرفت. پایایی سؤالات پرسش‌نامه، از طریق محاسب آلفای کرونباخ برای همبستگی درونی گویه‌ها و با استفاده از نرم‌افزار آماری spss نسخ ۲۱ انجام شد. آزمون مورد استفاده برای ارتباط متغیرهای وابسته، آزمون فریدمن بود و جهت تعیین رابط بین متغیرهای دموگرافیک و نگرش پاسخگویان به حجاب، آزمون t لحاظ شد. اعتبار پژوهش نیز با استفاده از روش اعتبار صوری و به تأیید داوران بوده است.
نتایج تحقیق با بررسی اعتقادات، احکام، پیامدها و رفتارهای مربوط به حجاب زنان نشان می‌دهد که بین ابعاد نگرش به حجاب و متغیرهای وضعیت تأهل، پایگاه اقتصادی – اجتماعی و سن، رابط معناداری وجود دارد؛ همچنین نتیج آزمون فریدمن، تفاوت معنادار بین ابعاد نگرش به حجاب را نشان می‌دهد. بررسی نگرش پاسخگویان در ارتباط با متغیرهای اعتقادات دینی، احکام مربوط به حجاب، پیامدهای حجاب و رفتار در عمل نیز حاکی از آن است که زنان بیشتر از بعد اعتقادی به حجاب می‌نگرند و از لحاظ رفتاری (استفاده از چادر، پرهیز از لباس تنگ، پوشاندن موهای جلوی سر و عدم استفاده از شلوار کوتاه) کمتر به آن عمل می‌کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.