مقاله بررسی آثار تغییرات اقلیمی بر عملکرد ذرت دانه‌ای در ایران: کابرد رهیافت اقتصادسنجی فضایی با داده‌های پانلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آثار تغییرات اقلیمی بر عملکرد ذرت دانه‌ای در ایران: کابرد رهیافت اقتصادسنجی فضایی با داده‌های پانلی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آثار تغییرات اقلیمی بر عملکرد ذرت دانه‌ای در ایران: کابرد رهیافت اقتصادسنجی فضایی با داده‌های پانلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار تغییرات اقلیمی بر عملکرد ذرت دانه‌ای در ایران: کابرد رهیافت اقتصادسنجی فضایی با داده‌های پانلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آثار تغییرات اقلیمی بر عملکرد ذرت دانه‌ای در ایران: کابرد رهیافت اقتصادسنجی فضایی با داده‌های پانلی :

تعداد صفحات :۳۶

در این پژوهش تاثیر متغیرهای اقلیمی چون نوسانات دما و بارش و نیز میزان نهاده‌های مصرفی بذر، کود اوره و کود فسفات بر عملکرد محصول کشاورزی ذرت دانه‌ای طی سال­های ۹۱-۱۳۷۰ بررسی شد. با استفاده از مدل ریکاردین و روش اقتصادسنجی فضایی تاثیر تغییرات اقلیمی نظیر دما و بارش و میزان نهاده‌های مصرفی بذر و کود اوره و فسفات در ۳ اقلیم گرم، معتدل و سرد در کشور، بررسی گردید. نتایج نشان داد که شدت نوسانات تغییرات اقلیمی در هر سه اقلیم مطالعه شده به اندازه‌ای بوده است که به­عنوان عامل‌های ریسک سیستماتیک شناسایی شوند. با توجه به نتایج به­دست آمده در اقلیم گرم، گرمای بیش از حد در فصل کشت(ماه خرداد) و نبود گرمای کافی در فصل رشد(ماه مهر) و همچنین کمبود بارش در فصل رشد(ماه مهر) از عامل‌های کاهش عملکرد ذرت می‌باشند و در اقلیم معتدل، گرمای بیش از حد در فصل رشد(ماه مرداد) و فصل برداشت محصول(ماه مهر) عوامل ریسک سیستماتیک به حساب می‌آیند. همچنین در اقلیم سرد، گرما در فصل رشد(ماه خرداد) و در فصل گل­دهی(ماه مرداد) و فصل برداشت محصول(ماه آبان) عامل تاثیرگذار محسوب می‌شود. طبقه­بندی JEL : N55, Q10, O13.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.