مقاله تهیه‌ی نقشه آسیب پذیری آلودگی آبخوان بقیع خراسان رضوی باکاربرد دو روش COP و PRIK، استفاده از سنجش از دور و GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه‌ی نقشه آسیب پذیری آلودگی آبخوان بقیع خراسان رضوی باکاربرد دو روش COP و PRIK، استفاده از سنجش از دور و GIS دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه‌ی نقشه آسیب پذیری آلودگی آبخوان بقیع خراسان رضوی باکاربرد دو روش COP و PRIK، استفاده از سنجش از دور و GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه‌ی نقشه آسیب پذیری آلودگی آبخوان بقیع خراسان رضوی باکاربرد دو روش COP و PRIK، استفاده از سنجش از دور و GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه‌ی نقشه آسیب پذیری آلودگی آبخوان بقیع خراسان رضوی باکاربرد دو روش COP و PRIK، استفاده از سنجش از دور و GIS :

تعداد صفحات :۱۳

آبخوانهای کربناته در مقیاس جهانی از مهمترین منابع تامین کننده­ی آب می­باشند. ارزیابی آسیب پذیری و تهیه­ی نقشه­ی پهنه بندی خطر، راهکاری مهم در مدیریت منابع آب کارست به شمار می­روند. گاهی به دلیل نازک بودن ضخامت خاک، جریان متمرکز در اپی کارست، و تغذیه­ی نقطه ای از طریق حفره­های بلعنده نسبت به آلودگیها آسیب پذیرترند. هدف از این پژوهش، تهیه­ی نقشه­ی آسیب پذیری آبخوانِ حوضه­ی بقیع نیشابور در برابر انتشار آلودگی با استفاده از دو شبیه COP و PaPRIKa و ارائه­ی راهکارهای مدیریتی برای حفظ این منابع است. فراسنجهای مربوط به هر دو روش مذکور در محیط نرم­فزار GIS تعیین، و بعد از یکسان سازی مقیاس و ترکیب لایه ها، فراسنجها بر طبق جداول یک و دو ارزش گذاری شده و در نقشه­ی آسیب پذیری هر دو روش به دست آمد. در نهایت، نتایج مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند. برپایه­ی نتایج به دست آمده باکاربرد روش PaPRIKa، منطقه­ی مورد مطالعه از نظر میزان آسیب پذیری به سه رده­ی خیلی زیاد، زیاد و متوسط پهنه بندی گردید، که به ترتیب ۸.۹ درصد، ۶۳.۸ درصد و ۲۷.۲ درصداز مساحت منطقه را در برگرفته اند. نتایج نشان دادند که شاخص COP برای منطقه مورد مطالعه بین ۰.۵ تا ۱۲ متغیر می باشد؛ بنابراین محدوده­ی مورد مطالعه از نظر آسیب پذیری به چهار رده­ی مختلف پهنه بندی گردیدکه عبارتند از: آسیب پذیری زیاد، متوسط، کم و خیلی کم، که به ترتیب ۹.۸ درصد،۵۰درصد، ۲۵.۶ درصد و ۱۴.۶ درصد از مساحت منطقه را در بر گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.