مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان اضطرار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان اضطرار دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان اضطرار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان اضطرار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان اضطرار :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

افزایش روز افزون جمعیت جهان ، کمبود موادغذایی و محدودیت منابع تولید باعث شده است که تامین موادغذایی سالم و بهداشتی و امنیت غذایی در راس کلیه امور قرار گیرد بر اساس گزارشهای سازمانهای بین الملل WHO , FAO حدود ۲۵۵ از مواد غذایی تولید شده نیز بر اثر انواع فسادها به خصوص فساد میکروبی به صورت ضایعات به هدر رفته و از چرخه مصرف انسان خارج می شوند در گذشته عوامل بیولوژیک مانند باکتریها ، انگل ها ، و ویروسها مهمترین عوامل ایجاد بیماری و یا مسمومیت حاصل از موادغذایی آلوده برای انسانها بودند اگرچه امروزه نیز این عوامل هنوز دارای نقش اساسی در ایجاد مشکلات بهداشتی برای مصرف کنندگان می باشند ولی مخاطرات جدیدی مانند بقایای داروهای دامپزشکی ، سموم دفع افات نباتی و مواد شیمیایی و عوامل آلوده کننده محیطی و بلایای طبیعی به این مخاطرات افزوده شده اند که اهمیت آنها کمتر از عوامل خطرناک بیولوژیک نمی باشد میزان شیوع بیماری های ناشی از غذا یکی از عمده ترین مشکلات است که هم زمان با بروز بلایای طبیعی رخ می دهد . عدم دسترسی به مواد غذایی سالم و مظمئن و اثرات سو ناشی از آن ، آسیب شبکه های تولید ، طبخ و توزیع مواد غذایی ، فساد غذاها و از بین رفتن انها توسط بلایای طبیعی ، باعث فقدان غذا به میزان کافی می شود در نتیجه افراد در اثر مصرف مواد غذایی آلوده و ناسالم گرفتار انواع عوامل فیزیکی شیمیایی ، مسمومیت و مشکلات ناشی از کم مصرف کردن غذا می گردند . بدین علت ، برنامه ریزی در مورد تغذیع در زمان اضطرار ، جهت ساعات اولیه بروز بلا و پس از استقرار حادثه دیدگان در اردوگاه می بایست توسط کمیته های ذی ربط در نظر گرفته شود جهت پیشگیری از مسمومیت ، قبل از مصرف هر ماه غذایی باید کیفیت آن کنترل شود لازم است با در نظر گرفتن علایم اختصاصی مسمومیت هر ماده غذایی و به کار بردن روشهای کنترل بهداشتی مختص آن از غذاهای مشکوک نمونه برداری گردد و در صورت فساد و آلوده بودن معدوم شود در این مقاله در زمینه بهداشت و سلامت مواد غذایی و عوارض ناشی از سو تغذیه در زمان اضطرار بحث شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.