مقاله ارزیابی و رتبه‌بندی محلات شهری در نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند با استفاده از مدل VIKOR در GIS (مطالعه موردی: شهر اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی و رتبه‌بندی محلات شهری در نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند با استفاده از مدل VIKOR در GIS (مطالعه موردی: شهر اردبیل) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و رتبه‌بندی محلات شهری در نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند با استفاده از مدل VIKOR در GIS (مطالعه موردی: شهر اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و رتبه‌بندی محلات شهری در نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند با استفاده از مدل VIKOR در GIS (مطالعه موردی: شهر اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و رتبه‌بندی محلات شهری در نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند با استفاده از مدل VIKOR در GIS (مطالعه موردی: شهر اردبیل) :

تعداد صفحات :۱۷

شهرنشینی شتابان و افزایش مصرف مواد، کالاها و تولید پسماند، به کاهش سلامت و بهداشت محیطی در شهرها منجر شده است. از آنجایی­که تفکیک از مبدأ روش مناسبی برای کاهش مشکلات حوزه پسماند شهری است، ازاین‌رو، بررسی وضعیت محلات شهری از نظر نماگر‌های تفکیک از مبدأ می‌تواند کمک شایان توجهی به مدیریت پسماند شهری نماید. این تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی است و برای گردآوری داده‌های تحقیق از روش پیمایشی استفاده شده است. قلمرو تحقیق شامل محلات ۴۴ گانه شهرداری اردبیل هستند. با استفاده از روش کوکران ۳۸۶ واحد ملکی به عنوان حجم نمونه تعیین شد‌ه‌‌اند. نتیجه آزمون پایایی، به روش آلفای کرونباخ، ۰.۷۹ محاسبه شده است که پایایی ابزار تحقیق را تأیید می‌کند. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از آمار توصیفی، ضریب تغییرات (C.V) و برای رتبه‌بندی محلات از مدل VIKOR استفاده شده است. یافته‌های حاصل از تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان می‌دهند که تنها حدود ۴۷% از واحدهای ملکی، تفکیک از مبدأ را انجام می‌دهند. نتایج روش ضریب تغییرات هم نشان می‌دهند که مقدار این ضریب در بیش از ۷۰% نماگر‌ها بیش از مقدار ۱۰۰ است که از این نظر، نماگر‌ها از توزیع همگن برخوردار نیستند. نتایج روش VIKOR نشان می‌دهند که فقط ۸/۱۸% از محلات شهر اردبیل از نظر نماگر‌های تفکیک از مبدأ پسماند، وضعیت مطلوبی دارند. نتایج تحقیق نشان می‌دهند که بیش از ۸۰% محلات شهر اردبیل از نظر تفکیک از مبدأ پسماندها در وضعیت نامطلوب قرار دارند. در پایان تحقیق بر مبنای یافته‌ها و مؤلفه‌های تحقیق، پیشنهادهایی برای تأمین زیرساخت‌ها، آموزش، توانمندسازی شهروندان و اجرای برنامه مدیریت جامع پسماند شهر اردبیل ارائه شده‌اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.