مقاله بررسی واکنش ارقام و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماریهای برگی مهم در استان گلستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی واکنش ارقام و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماریهای برگی مهم در استان گلستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی واکنش ارقام و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماریهای برگی مهم در استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش ارقام و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماریهای برگی مهم در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی واکنش ارقام و لاینهای پیشرفته گندم نسبت به بیماریهای برگی مهم در استان گلستان :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور بررسی واکنش ۲۳ رقم و لاین پیشرفته گندم در برابر بیماریهای برگی سفیدک پودری، زنگ قهوهای و لکه خرمایی در استان گلستان، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ انجام گردید. آلودگی در مزرعه به صورت طبیعی از طریق کشت ارقام حساس در میان تیمارها ایجاد شد. معیارهای ارزیابی حساسیت یا مقاومت ارقام نسبت به بیماریهای مختلف شامل مقدار بیماریها (به صورت درصد بوتههای بیمار، شدت متوسط، سطح زیر منحنی پیشرفت بیماری (AUDPC) و مقدار استاندارد شدهی AUDPC، وزن هزار دانه و عملکرد دانه کرت بود. تجزیهی واریانس دادهها نشان داد که بر اساس تمام متغیرهای ثبت شده، اختلاف معنیداری (۰۱/۰ ≥P) بین ارقام و لاینهای مورد آزمایش وجود دارد. مقایسهی میانگین (LSD) دادهها نشان داد که بیشترین و کمترین شدت سفیدک پودری به ترتیب درلاین دیم ۱۷ (۷۴/۷۲ درصد) ورقم گاسپارد (صفر) مشاهده شد. بیشترین و کمترین شدت زنگ قهوهای به ترتیب در ارقام بولانی و موروکو (۱۱/۱۱ درصد) و گاسپارد (۱۲/۰ درصد) مشاهده شد. بیشترین و کمترین شدت لکه خرمایی به ترتیب در ارقام مروارید (۵۶/۹۴ درصد) و موروکو (صفر) مشاهده شد. در مجموع، بالاترین عملکرد دانه کرت درلاین دیم۱۱)۹۷/۴۳۴۰ گرم) و مروارید (۱۹/۴۰۱۳ گرم) و کمترین در ارقام بولانی (۰۳/۱۸۴ گرم) و موروکو (۲۵۰ گرم) ثبت گردید. بیشترین و کمترین وزن هزار دانه نیز به ترتیب در ارقام شیرودی (۳۳/۳۶ گرم) و موروکو (۵۳/۱۳ گرم) مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.