مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۲۱

اخیراً به دلیل بروز مقاومت در عوامل بیماری­زا به آفتکش­های شیمیایی، استفاده از اسانس­ و عصاره­های گیاهی برای مبارزه با آلودگی­های قارچی از اهمیت زیادی برخوردارشده است. اسانس­ها مواد ضد قارچی جدیدی هستند که تجدید شونده و سازگار با محیط زیست می­باشند. در این تحقیق اسانس گیاه پونه­آبی به روش تقطیر با بخار و عصاره قسمت­های هوایی گیاه با حلال اتانول استخراج گردید واثر بازدارندگی غلظت­های ۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ پی­پی­ام در ظروف پتری ۹ سانتی­متری، به روش­های تدخینی و تماسی در مورد اسانس و روش انتشار عصاره در محیط کشت، بر رشد قارچ­های Botrytis cinerea، Fusarium oxysporum، Rhizoctonia solani و Phytophthora capsiciبه­صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی گردید. قارچ­ها حساسیت متفاوتی به اسانس و عصاره پونه آبی نشان دادند. هیچکدام از غلظت­های اسانس و عصاره پونه­آبی اثر بازدارنده معنی­داری بر رشد F. oxysporumنداشتند اما همه غلظت­های اسانس و عصاره پونه­آبی بطور معنی­داری درصد بازدارندگی رشد قارچ­های R. solani ، B. cinerea و P. capsici را افزایش دادند و با افزایش غلظت درصد بازدارندگی افزایش معنی­دار یافت. بیشترین درصد بازدارندگی مربوط به غلظت­های ۲۰۰ و ۳۰۰ پی­پی­ام در قارچ R. solani (06/91% و ۷۷/۹۷% به ترتیب) و غلظت ۳۰۰ پی­پی­ام در قارچ P. capsici (89/91%) بود. پس اسانس و عصاره پونه­آبی می­تواند بعنوان قارچ­کش طبیعی جهت کنترل قارچ­ها­ی بیماری­زا مورد توجه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.