مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونهآبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماریزای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونهآبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماریزای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونهآبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماریزای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونهآبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماریزای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونهآبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماریزای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی :
تعداد صفحات :۲۱
اخیراً به دلیل بروز مقاومت در عوامل بیماریزا به آفتکشهای شیمیایی، استفاده از اسانس و عصارههای گیاهی برای مبارزه با آلودگیهای قارچی از اهمیت زیادی برخوردارشده است. اسانسها مواد ضد قارچی جدیدی هستند که تجدید شونده و سازگار با محیط زیست میباشند. در این تحقیق اسانس گیاه پونهآبی به روش تقطیر با بخار و عصاره قسمتهای هوایی گیاه با حلال اتانول استخراج گردید واثر بازدارندگی غلظتهای ۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ پیپیام در ظروف پتری ۹ سانتیمتری، به روشهای تدخینی و تماسی در مورد اسانس و روش انتشار عصاره در محیط کشت، بر رشد قارچهای Botrytis cinerea، Fusarium oxysporum، Rhizoctonia solani و Phytophthora capsiciبهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی گردید. قارچها حساسیت متفاوتی به اسانس و عصاره پونه آبی نشان دادند. هیچکدام از غلظتهای اسانس و عصاره پونهآبی اثر بازدارنده معنیداری بر رشد F. oxysporumنداشتند اما همه غلظتهای اسانس و عصاره پونهآبی بطور معنیداری درصد بازدارندگی رشد قارچهای R. solani ، B. cinerea و P. capsici را افزایش دادند و با افزایش غلظت درصد بازدارندگی افزایش معنیدار یافت. بیشترین درصد بازدارندگی مربوط به غلظتهای ۲۰۰ و ۳۰۰ پیپیام در قارچ R. solani (06/91% و ۷۷/۹۷% به ترتیب) و غلظت ۳۰۰ پیپیام در قارچ P. capsici (89/91%) بود. پس اسانس و عصاره پونهآبی میتواند بعنوان قارچکش طبیعی جهت کنترل قارچهای بیماریزا مورد توجه باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.