مقاله بررسی روند تغییرات فصلی و سالیانه کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب شهر خرم‌آباد با استفاده از نرم افزار Arc GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روند تغییرات فصلی و سالیانه کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب شهر خرم‌آباد با استفاده از نرم افزار Arc GIS دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات فصلی و سالیانه کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب شهر خرم‌آباد با استفاده از نرم افزار Arc GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات فصلی و سالیانه کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب شهر خرم‌آباد با استفاده از نرم افزار Arc GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات فصلی و سالیانه کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب شهر خرم‌آباد با استفاده از نرم افزار Arc GIS :

تعداد صفحات :۳۳

محدوده مطالعاتی این تحقیق شهر خرم‌آباد می‌باشد داده‌های این تحقیق ۲۳ حلقه چاه و چشمه در سطح شهرستان خرم‌آباد در بازه زمانی ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲ که به‌صورت فصلی می‌باشد. اطلاعات و آمار مربوط به عناصر شیمیایی موجود در آب شامل پارامترهای: pH، سختی کل (TH)، هدایت الکتریکی (EC)، مواد جامد محلول (TDS)، سولفات (so_4)، کلرو (Cl)، نیتریت (no_2) و نیترات (no_3) می باشند. در این تحقیق از نرم‌افزار Arc GIS ویرا یش ۱/۱۰ و روش‌های درون‌یابی جبری یا قطعی، زمین‌آماری، روش IDW، روش کریجینگ و روش اسپلاین نقشه‌ها تهیه و تولید شدند و برای بررسی کیفیت شیمیایی عناصر موردنظر آب آشامیدنی از استاندارد ملی، استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان محیط‌زیست آمریکا (EPA) به‌عنوان شاخص سنجش آلودگی استفاده شد. نتایج نشان داد که pH تمامی چاه‌ها و چشمه-ها در محدوده مطلوب و مجاز استانداردها بوده است. مقدار سختی کل (TH) در همه‌ی فصول در تمام منابع بالاتر از حد مطلوب استانداردها و پایین‌تر از حداکثر مجاز استاندارد‌ها می‌باشد.مقدار هدایت الکتریکی، مواد جامدومحلول در آب، سولفات(SO_4) وno_2 در کلیه چاه‌ها و چشمه‌ها در تمامی فصول پایین‌تر از حد مطلوب و حداکثر مجاز می‌باشد. مقدار کلرو(Cl) تمام چاه‌ها و چشمه-ها پایین‌تر از حد مطلوب و مجاز استاندارهاست ولی در تعدادی از منابع بالاتر از حد مطلوب استاندارد EPA بوده است. در تما م فصول میزان نیترات no_3در کلیه منابع پایین‌تر از حد مجاز ملی ایران، و حد مطلوب و مجاز سازمان بهداشت جهانی(WHO) حد مجاز استاندارد EPA می‌باشد اما در کلیه منابع از حد مطلوب (EPA) بالاتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.