مقاله برآورد خطر وقوع سیلاب‌ها در مسیر پیچان‌رودها مورد : رودخانه شور (واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد خطر وقوع سیلاب‌ها در مسیر پیچان‌رودها
مورد : رودخانه شور (واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد خطر وقوع سیلاب‌ها در مسیر پیچان‌رودها
مورد : رودخانه شور (واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد خطر وقوع سیلاب‌ها در مسیر پیچان‌رودها
مورد : رودخانه شور (واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد خطر وقوع سیلاب‌ها در مسیر پیچان‌رودها
مورد : رودخانه شور (واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند) :

تعداد صفحات :۲۱

پیچان‌رودها از چشم اندازه‌های مهم هیدرولوژیکی هستند که تغییرات ژئومورفولوژیکی مهم‌تری را موجب می‌شوند. در یک محیط ویژه، این چشم‌اندازها از نشانه‌های تغییرات ناگهانی هیدرولوژیکی وژئومورفولوژیکی محسوب می‌شوند حضور پیچان‌رودها در واقع یکی از نشانه‌های مهم خطر وقوعسیلاب‌ها در محدوده‌ی تشکیل به شمار می‌آید. در مسیر رودخانه شور- واقع در دامنه‌های شرقی کوهستان سهند و جاری در یکی از زیرحوضه‌های قرنقوچای – پیچ وخم‌های زیاد و متوالی تشکیل شده است که با توجه به پیچ و خم‌های ایجاد شده، این پیچان‌رود از تیپیک ترین نوع خود محسوب می‌شود. در این مقاله،برای بررسی این پدیده‌ها و همچنین برای مطالعه‌ی پتانسیل خطر وقوع سیلاب‌ها در طول قطعاتی از مسیر پیچان رود از شاخصی به نام شاخصLFHاستفاده شده است. برای به‌کارگیری این شاخص از نقشه‌های توپوگرافی، از تصاویر ماهواره‌ای و از عکس‌های هوایی و داده‌های میدانی استفاده شده است.
نتایج حاصل از بررسی‌ها و شاخص به کار گرفته شده،نشانمی‌دهد که مقدار LFH در کل طول مسیر متفاوت بوده و مقدار آن با متوسط۰.۷۷ در طول پیچان‌رود شور نسبتاً بالا است. به عبارت دیگر، طبق این شاخص، خطر وقوع سیلاب‌های بزرگ، به ویژه در طول بعضی از قطعات مسیر پرپیچ وخم‌دار این رودخانه بالا است.
بررسی‌ها همچنین حاکی از این است که بعد از وقوع هر سیلاب و با انجام هرجابجایی در قوس پیچان و حرکت آن به طرفکناره‌ها، فرسایش کناری در طول مسیر رودخانه شور تشدید و خطرات ناشی از آن نیز افزایش می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.