مقاله آزمون دقت شبیه ‏سازهای LARS-WG، WeatherMan و CLIMGENدر شبیه‏ سازی پارامترهای اقلیمی سه اقلیم مختلف (گرگان، گنبد و مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آزمون دقت شبیه ‏سازهای LARS-WG، WeatherMan و CLIMGENدر شبیه‏ سازی پارامترهای اقلیمی سه اقلیم مختلف (گرگان، گنبد و مشهد) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آزمون دقت شبیه ‏سازهای LARS-WG، WeatherMan و CLIMGENدر شبیه‏ سازی پارامترهای اقلیمی سه اقلیم مختلف (گرگان، گنبد و مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آزمون دقت شبیه ‏سازهای LARS-WG، WeatherMan و CLIMGENدر شبیه‏ سازی پارامترهای اقلیمی سه اقلیم مختلف (گرگان، گنبد و مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آزمون دقت شبیه ‏سازهای LARS-WG، WeatherMan و CLIMGENدر شبیه‏ سازی پارامترهای اقلیمی سه اقلیم مختلف (گرگان، گنبد و مشهد) :

تعداد صفحات :۲۴

در سال‏های اخیر مدل‏های مصنوعی مولد پارامترهای هواشناسی به طور گسترده در سیستم‏های هیدرولوژیکی، اکولوژیکی و در مطالعات پتانسیل تأثیر اقلیم بر اکوسیستم‏های زراعی در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته‏اند. این مدل‏ها به عنوان یک تکنیک آماری جهت تولید داده‏های هواشناسی روزانه‏ در مواقعی که داده‏های طولانی‏مدت در دسترس نباشد، توسعه‏ یافته‏اند. بدین منظور در این تحقیق ارزیابی کارایی سه مدل CLIMGEN، LARS-WG و WeatherManبرای پیش‏بینیدر مقیاس ریز و در حد ایستگاه‏های هواشناسیبرای متغیّرهای اقلیمی حداکثر دما، حداقل دما، بارندگی و تابش خورشیدی برای سال‏های ۲۰۰۹-۲۰۰۰ در سه منطقه گرگان، گنبد و مشهدانجام شد. ابتدا داده‏های هواشناسی روزانه هر ایستگاه از سال ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۹ برای گرگان و گنبد و ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۹ برای مشهد به مدل داده‏ شد و داده‏های روزانه برای سال‏های ۲۰۰۹-۲۰۰۰ تولید شد. برای ارزیابی مدل‏های مذکور از مقایسه‌ی شاخص‏های آماری مجذور میانگین مربعات خطای استاندارد (RMSE)، شاخص کارایی مدل (EF) و ضریب تبیین (R2) استفاده شد. نتایج مقایسه‌ی میانگین ماهانه بازه‏ی ۱۰ ساله داده‏های تولید شده توسط مدل‏ها نشان داد متغیّر دما بهتر از سایر پارامترها به وسیله‏ی هر سه مدل‏ پیش‏بینی شده است. در بین مدل‏ها، مدلLARS-WGبیشترین توانایی را برای شبیه‏سازی پارامتر حداقل دما در منطقه‏های گرگان و مشهد نشان داد، در حالی که مدلCLIMGEN در گنبد تخمین بهتری داشت. پارامتر حداکثر دما برای اقلیم مدیترانه‏ای گرگان و نیمه‏خشک گنبد با مدل CLIMGEN و برای اقلیم خشک مشهد با مدل WeatherMan بهتر شبیه‏سازی شد. مدل WeatherMan نسبت به سایر مدل‏ها در شبیه‏سازی بارش برای منطقه‌ی گرگان و گنبد و مدل CLIMGENبرای مشهد موفق‏تر بودند. متغیّر تابش خورشیدی برای منطقه‌ی گنبد و مشهد به وسیله‌ی مدلLARS-WG و در اقلیم گرگان با مدل CLIMGEN با کارایی بهتری پیش‏بینی شد.به نظر می‏رسد که خروجی‏های این مدل‏ها علی‏رغم تفاوت‏هایی که دارند، می‏توانند در مدل‏سازی گیاهی و همچنین در بحث‏های تغییر اقلیم مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.