مقاله ارزیابی نسبی فعالیت‌های زمین‌‌ساختی بخش علیای حوض? آبخیز کنگیر( ایوان غرب) با استفاده از شاخص‌های ژئومورفیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی نسبی فعالیت‌های زمین‌‌ساختی بخش علیای حوض? آبخیز کنگیر( ایوان غرب) با استفاده از شاخص‌های ژئومورفیک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نسبی فعالیت‌های زمین‌‌ساختی بخش علیای حوض? آبخیز کنگیر( ایوان غرب) با استفاده از شاخص‌های ژئومورفیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نسبی فعالیت‌های زمین‌‌ساختی بخش علیای حوض? آبخیز کنگیر( ایوان غرب) با استفاده از شاخص‌های ژئومورفیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نسبی فعالیت‌های زمین‌‌ساختی بخش علیای حوض? آبخیز کنگیر( ایوان غرب) با استفاده از شاخص‌های ژئومورفیک :

تعداد صفحات :۲۴

طی سال‌های اخیر محققان مختلف سعی در کمّی نمودن حرکت‌های زمین‌ساختی داشته و شاخص‌های متعددی را با عنوان شاخص‌های ژئومورفیک ارایه نموده‌اند. استفاده از این شاخص‌‌ها، امکان تحلیل مناسب از وضعیت تحول شبک زهکشی و تغییرات جبه کوهستان بر اثر فعالیت‌های زمین‌ساختی را فراهم می‌کند. حوض آبخیز کنگیر (ایوان غرب) در مختصات طول جغرافیایی ً۱۱ َ۱۷ ۴۶ تا ً۳۵ َ۲۷ ۴۶ شرقی و عرض جغرافیایی ً۱۴ َ۴۱ ۳۳ تا ً۵۷ َ۵۰ ۳۳ شمالی و با مساحت ۷۱/۱۲۲ کیلومتر مربع در جنوب خاوری شهر ایوان غرب (شمال استان ایلام) قرار دارد. تنها زهکش اصلی این حوضه، رودخان کنگیر است که تمام دشت ایوان غرب را زهکشی می­کند. هدف اصلی این مقاله، ارزیابی نسبی وضعیت زمین‌ساخت فعال این حوضه از طریق بررسی و محاسب شاخص‌های ژئومورفیک Vf، Af، Sl، Bs، Fd، Eu، Smfو Fmfمی‌باشد. بدین منظور از نقشه‌های توپوگرافی و زمین‌شناسی، تصاویر ماهواره‌ای و سامان اطلاعات جغرافیایی در قالب نرم‌افزار Arc GIS 10و همچنین بازدیدهای متعدد صحرایی از لندفرم‌ها، استفاده شده است. نتایج حاصل نشان می‌دهد که حوض آبخیز کنگیر دارای وضعیت زمین‌ساختی نسبتاً فعالی است؛ به بیان دقیق‌تر این حوضه بر اساس شاخص‌های Vf، Af، Sl، Fd، Eu، Smfو Fmf در کلاس یک قرار می‌گیرد. مقادیر کمّی شاخص‌های محاسبه شده با شواهد ژئومورفولوژی موجود در منطقه مانند وجود دره­های ژرف و Vشکل، پرتگاه‌های گسلی، سطوح مثلثی شکل، بریدگی کم جبه کوهستان، کج شدگی زهکش اصلی و عدم تشکیل کوهپایه مطابقت می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.