مقاله تحلیل شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در راستای استراتژی توسع? شهری مورد شناسی: محدود? بافت فرسود? شهر کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در راستای استراتژی توسع? شهری مورد شناسی: محدود? بافت فرسود? شهر کرمان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در راستای استراتژی توسع? شهری مورد شناسی: محدود? بافت فرسود? شهر کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در راستای استراتژی توسع? شهری مورد شناسی: محدود? بافت فرسود? شهر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در راستای استراتژی توسع? شهری مورد شناسی: محدود? بافت فرسود? شهر کرمان :

تعداد صفحات :۲۷

در چند ده اخیر، حکمروایی خوب شهری به‌عنوان یکی از شاخه‌های استراتژی توسع شهری (cds) در جهان مطرح شده است. در این رویکرد، کمبودهای رویکرد متداول به مدیریت شهری (دستور از بالا، صرفاً تکنوکرات و محافظت از ساختار قدرت موجود) نشانه گرفته می‌شود؛ بنابراین، در شهر نیز به‌طور ‌مشخص، برقراری حکمروایی خوب، مورد تأکید قرار می‌گیرد و معیارهایی برای خوب شدن حکمروایی در‌نظر گرفته می‌شود. هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی وضعیت شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در بافت‌های فرسود شهر کرمان از دید شهروندان و شناسایی وضعیت شاخص‌های حکمروایی خوب شهری در هر‌یک از حوزه‌های بافت فرسوده است. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی- تحلیلی است و اطلاعات مورد نیاز از دو روش کتابخانه‌ای و میدانی (پرسش‌نامه) جمع‌آوری شده است و با استفاده از نرم‌افزار Spss و آزمون‌های T-Test، تحلیل واریانس و رگرسیون چند‌گانه مورد تجزیه‌و‌تحلیل قرار گرفته است. جامع آماری این پژوهش، ۱۱۴۹۴۶ است که با استفاده از روش نمونه‌گیری کوکران، حجم نمونه ۳۲۱ محاسبه شده است. نتایج حاصل از آزمون T-Test بیانگر این است که شاخص‌های حکمروایی خوب در بافت‌های فرسود شهر کرمان در وضعیت مطلوبی قرار ندارد. نتایج حاصل از آزمون تحلیل واریانس نشان می‌دهد که از بین حوزه‌های بافت فرسود شهر کرمان، حوز یک و پنج به‌ترتیب با میانگین ۹۶/۱ و ۱۲/۲ در بدترین وضعیت قرار دارند. همچنین، از بین شاخص‌های حکمروایی خوب شهری، شاخص پذیرا و پاسخ‌دهنده و مسئولیت‌پذیری به‌ترتیب با ضریب تأثیر ۲۴۶/۰ و ۲۳۳/۰ اثرگذاری و قدرت تبیین بیشتری نسبت به بقی شاخص‌های بررسی شده در تحقق حکمروایی خوب شهری در بافت فرسود این شهر دارد. در پایان نیز با توجه به نتایج حاصل از پژوهش، پیشنهادهایی جهت بهبود وضعیت این شاخص‌ها در بافت فرسود شهر کرمان ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.