مقاله میکوریز آربسکولار در کیکم (Acer cinerascens) در دو فصل بهار و پاییز و ارتباط آنها با برخی عناصر غذایی ضروری (مطالع? موردی: بازفت، چهارمحال و بختیاری)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میکوریز آربسکولار در کیکم (Acer cinerascens) در دو فصل بهار و پاییز و ارتباط آنها با برخی عناصر غذایی ضروری (مطالع? موردی: بازفت، چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میکوریز آربسکولار در کیکم (Acer cinerascens) در دو فصل بهار و پاییز و ارتباط آنها با برخی عناصر غذایی ضروری (مطالع? موردی: بازفت، چهارمحال و بختیاری) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکوریز آربسکولار در کیکم (Acer cinerascens) در دو فصل بهار و پاییز و ارتباط آنها با برخی عناصر غذایی ضروری (مطالع? موردی: بازفت، چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میکوریز آربسکولار در کیکم (Acer cinerascens) در دو فصل بهار و پاییز و ارتباط آنها با برخی عناصر غذایی ضروری (مطالع? موردی: بازفت، چهارمحال و بختیاری) :
تعداد صفحات :۱۶
قارچهای میکوریزی آربسکولار از جمله مهمترین ریزموجودات خاکزی هستند و نقش بسیار مهمی در حاصلخیزی خاک ایفا میکنند. گیاهان مختلف بهعلت داشتن ویژگیهای منحصر بهفرد فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در ریشه خود، همزیستی متفاوتی با این قارچها دارند. در این پژوهش برای بررسی رابط قارچ میکوریزی آربسکولار و برخی عناصر ریزوسفری و عوامل فیزیکی و شیمیایی خاک، ۳۰ پایه کیکم در رویشگاه طبیعی آن در منطق بازفت در چهار محال و بختیاری انتخاب شدند. در دو فصل بهار و پاییز، از ریشههای کیکم و خاک اطراف آنها نمونهبرداری شد. ابتدا اسپورهای قارچهای آربسکولار همزیست با گون کیکم (Acer cinerascens) بهروش الک مرطوب و سانتریفوژ کردن با ساکارز، جداسازی و براساس صفات مورفولوژیکی چهار گون Glomus و یک گون Acaulospora تا حد جنس شناسایی شدند. همچنین برای تعیین درصد کلنیزاسیون ریشه، با استفاده از محلول رنگی آنیلینبلو ۱ درصد، قطعاتی از ریشهها رنگآمیزی شدند. بین فراوانی اسپور و درصد کلنیزاسیون ریشه در بهار و پاییز اختلاف معنیداری مشاهده شد. درصد کلنیزاسیون ریشه با پتاسیم قابل جذب در فصل بهار همبستگی مثبتی نشان داد که ممکن است به دلیل تنشهای فیزیولوژیکی مانند نزدیک شدن به دور بذردهی باشد که به افزایش کلنیزاسیون ریشه منجر شده است. بین نیتروژن کل و فسفر قابل جذب در فصل بهار و پاییز همبستگی معنیداری وجود نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.