مقاله مدلسازی کاهش گستر? جنگل با استفاده از رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوض? آبخیز چهل¬چای استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدلسازی کاهش گستر? جنگل با استفاده از رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوض? آبخیز چهل¬چای استان گلستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی کاهش گستر? جنگل با استفاده از رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوض? آبخیز چهل¬چای استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی کاهش گستر? جنگل با استفاده از رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوض? آبخیز چهل¬چای استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی کاهش گستر? جنگل با استفاده از رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوض? آبخیز چهل¬چای استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور برنامه‌ریزی برای آینده جنگل‌ها، اطلاع از وضعیت گستره آنها طی دهه‌های گذشته ضروری است. با توجه به تأیید قابلیت‌ تصاویر ماهواره‌ای در تهیه نقشه گستره جنگل، به‌کارگیری آنها در بررسی تغییرات گستره جنگل و مدلسازی پراکنش مکانی آنها مفید خواهد بود. این پژوهش با هدف تعیین پراکنش و مقدار کاهش سطح جنگل، طی سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۵ و امکان مدلسازی کاهش گستره جنگل و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و برخی عوامل انسانی با رگرسیون لجستیک انجام گرفت. بعد از انجام دادن تصحیحات هندسی تصاویر TM و طبقه‌بندی آن با استفاده از الگوریتم حداکثر احتمال، نقشه گستره جنگل مربوط به سال۱۳۶۶ تهیه شد. همچنین نقشه گستره جنگل سال ۱۳۸۵ با استفاده از تصاویر ادغام‌شده Liss ماهواره IRS با باند پانکروماتیک سنجنده HRG ماهواره Spot به روش مشابه تهیه شد. نقشه تغییرات گستره جنگل از تقاطع دو نقشه حاصل به‌دست آمد. برای بررسی ارتباط مکانی کاهش گستره جنگل با عوامل فیزیوگرافی و انسانی از رگرسیون لجستیک با متغیرهای توپوگرافی شیب، جهت شیب، ارتفاع از سطح دریا و متغیرهای انسانی فاصله از جاده و روستا و مقدار جمعیت استفاده شد. نتایج نشان می‌دهد که در طول ۱۹ سال حدود ۲۴۰۰ هکتار از سطح جنگل‌های منطقه کاهش یافته است. نتایج مدلسازی کاهش گستره جنگل با رگرسیون لجستیک با Pseudo R2 برابر با ۱۱۴/۰ و ضریب ROC برابر با ۷۲/۰، نشان‌دهنده توافق نسبی مدل به‌دست‌آمده با نقشه کاهش گستره جنگل است. بر اساس نتایج، متغیرهای شیب، فاصله از روستا و جاده با مقدار تخریب رابطه عکس دارند. با افزایش ارتفاع از سطح دریا در این منطقه مقدار تخریب افزایش می‌یابد و تخریب در اطراف روستاهای پرجمعیت بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.