مقاله ویژگی‌های رویشی نهال‌های بذری حاصل از درختان برتر گونه پده (Populus euphratica ) در ایستگاه تحقیقات البرز کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ویژگی‌های رویشی نهال‌های بذری حاصل از درختان برتر گونه پده (Populus euphratica ) در ایستگاه تحقیقات البرز کرج دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی‌های رویشی نهال‌های بذری حاصل از درختان برتر گونه پده (Populus euphratica ) در ایستگاه تحقیقات البرز کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی‌های رویشی نهال‌های بذری حاصل از درختان برتر گونه پده (Populus euphratica ) در ایستگاه تحقیقات البرز کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی‌های رویشی نهال‌های بذری حاصل از درختان برتر گونه پده (Populus euphratica ) در ایستگاه تحقیقات البرز کرج :

تعداد صفحات :۲۲

گونه پده به‌دلیل سازگاری در شرایط اکولوژیکی مختلف و دگرگشن بودن می‌تواند نهال‌های بذری با تنوع ژنتیکی بالا تولید کند که در فرآیندهای انتخاب درختان برتر، دورگ گیری‌های بین و درون گونه‌ای و در نهایت تکثیر ژنوتیپ‌های مطلوب به لحاظ کمی و کیفی نقش مهمی داشته باشد. این بررسی با هدف تولید نهال‌های بذری حاصل درختان برتر گونه پده و ارزیابی ویژگی‌های رویشی آنها در بین و میان درختان جوامع طبیعی و در مرحله بعد انتخاب ژنوتیپ‌هایی که رشد مطلوبی در سالهای اولیه رویش داشته باشند انجام گردید. تعداد ۲۹ درخت مادری از ۱۳ رویشگاه مختلف کشور انتخاب و از بذر آنها تولید نهال گردید. تعداد ۱۵۱۰ اصله نهال‌های بذری در ایستگاه تحقیقات البرز کرج وابسته به موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کاشته شده و ویژگی‌های رویشی آنها به‌مدت سه سال (۱۳۹۲-۱۳۹۰) مورد بررسی قرار گرفتند. ویژگی‌های کمی شامل درصد زنده‌مانی، قطر در ارتفاع ۳۰ سانتی‌متری بالای زمین، ارتفاع و ویژگی‌های کیفی شامل تعداد شاخه، زاویه شاخه با تنه اصلی و شکل ساقه ثبت گردید. نتایج نشان داد که ژنوتیپ-های بذری درختان رویشگاه‌های مختلف پده به لحاظ صفات رویشی کمی و کیفی دارای اختلاف معنی‌داری بوده‌اند. در پایان سال سوم بعد از کاشت، میانگین رشد قطری ژنوتیپ‌های بذری درختان رویشگاه‌های کرمان، خجیر و نیز رشد ارتفاعی ژنوتیپ‌های با مبداء کرمان، خجیر، اهواز و زابل از بیشترین رشد نسبت به سایر ژنوتیپ‌ها برخوردار بودند. در نهایت تعدادی از ژنوتیپ‌ها که از رشد کمی و کیفی مناسبی برخوردار بودند، انتخاب تا در مرحله بعدی تحقیقات اصلاحی مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.