مقاله بررسی تبیینی روابط بین عوامل اکولوژیکی مستقر در رویشگاههای اکوتیپهای مورد (Myrtus communis L.) با ترکیبهای موجود در اسانس آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تبیینی روابط بین عوامل اکولوژیکی مستقر در رویشگاههای اکوتیپهای مورد (Myrtus communis L.) با ترکیبهای موجود در اسانس آن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تبیینی روابط بین عوامل اکولوژیکی مستقر در رویشگاههای اکوتیپهای مورد (Myrtus communis L.) با ترکیبهای موجود در اسانس آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تبیینی روابط بین عوامل اکولوژیکی مستقر در رویشگاههای اکوتیپهای مورد (Myrtus communis L.) با ترکیبهای موجود در اسانس آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تبیینی روابط بین عوامل اکولوژیکی مستقر در رویشگاههای اکوتیپهای مورد (Myrtus communis L.) با ترکیبهای موجود در اسانس آن :
تعداد صفحات :۲۱
تولید متابولیتهای ثانویه، تحت کنترل ژنها است ولی مقدار تولید آنها تا حد زیادی به شرایط محیطی قرار بستگی دارد. در این پژوهش به بررسی ارتباط برخی از عوامل اصلی اکولوژیکی رویشگاههای درختچه مورد و مقدار اسانس و نوع ترکیبات آن پرداخته شد. به این منظور، ۱۳ رویشگاه عمده مورد در استان لرستان شناسایی و پس از مراجعه به مناطق، برخی از ویژگیهای اکولوژیکی رویشگاه، اندازهگیری شد. همچنین در این مناطق، نمونههای برگ بهمنظور اسانسگیری جمعآوری شد. نمونهها پس از خشک شدن بهوسیله دستگاه کلونجر اسانسگیری شد و شناسایی ترکیبات آن بهوسیله دستگاهGC و GC/MS انجام پذیرفت. از روش تحلیل تطبیقی متعارفی(CCA) برای بررسی ارتباط عوامل محیطی و ترکیبات اسانس استفاده شد. نتایج نشان داد چهار ترکیب اصلی اسانس مورد α-Pinene ،۱,۸-Cineole، Linalool و Linalyl acetate بهترتیب در رویشگاههای سپیددشت، چمسنگر، گزمورد و ملاوی، بیشترین مقدار را دارند. محورهای اول و دوم رستهبندی CCA بیشترین مقادیر ویژه (Eiegen value)، بهترتیب ۸۷/۰ و ۷۲/۰ را داشتند. در نهایت عواملی از قبیل ارتفاع از سطح دریا و جهت شیب رویشگاه بهعنوان عوامل اولیه، و عناصر خاک از قبیل فسفر، کربن آلی، پتاسیم و ازت بهعنوان عوامل ثانویه مؤثر، بر بازده و ترکیبات اسانس مورد شناخته شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.